- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #18943 üzenetére
A belekesedésedre én is szerettem volna tegnap reagálni, de kb ugyanazt írtam volna le, mint Pel, ezért nem akartam lehúzós lenni. Sejteni lehetett, hogy nem fognak válaszolni, mert komolytalannak tartják a dolgot, ettől még szerintem gáz, hogy még egy rövid válaszra sem méltattak. Amikor RobberBaron írt ide, hogy mi van neki otthon készülőben, nekem is felcsillant a szemem azon a mondatán, hogy mindent bele akar rakni a modba, amitől jók volta a Stalkerek. Szerintem pont ez hiányzik az összes modból, hogy valami mindig hiányzik belőlük
És rohadt jó, hogy ezt valaki itthon felismerte, ráadásul egy olyan mod alapot készít el, amire aztán azt írhat más, amit csak akar. Rögtön az jutott eszembe, hogy készüljön is el, mert sajnálnám, ha végül betateszt fázisban maradna.
De még mindig az a nagy kérdés, hogy ki lesz az, aki megtanítja a küldetés szerkeztéséhez szükséges skilleket, és fogja majd a kis kezünket, álmaink megvalósulása felé vezető úton????
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #18943 üzenetére
Cuncibogarak
, ne akarjatok egyből vadászkutyára légféket.Egy két nappal ezelőtt még csak fordításról volt szó, most már valami saját módot akartok komponálni, amitől el megy a kedvetek a szüléstől
Szerintem maradjatok az eredeti fordítgatós dolgoknál, mert abban sütik vagytok.Ez nem ,egy építő jellegű ötlet csak egy vélemény, remélem nem csak az én kezem ér bele a bilibe
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- SkyShowtime
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest