- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #18943 üzenetére
A belekesedésedre én is szerettem volna tegnap reagálni, de kb ugyanazt írtam volna le, mint Pel, ezért nem akartam lehúzós lenni. Sejteni lehetett, hogy nem fognak válaszolni, mert komolytalannak tartják a dolgot, ettől még szerintem gáz, hogy még egy rövid válaszra sem méltattak. Amikor RobberBaron írt ide, hogy mi van neki otthon készülőben, nekem is felcsillant a szemem azon a mondatán, hogy mindent bele akar rakni a modba, amitől jók volta a Stalkerek. Szerintem pont ez hiányzik az összes modból, hogy valami mindig hiányzik belőlük
És rohadt jó, hogy ezt valaki itthon felismerte, ráadásul egy olyan mod alapot készít el, amire aztán azt írhat más, amit csak akar. Rögtön az jutott eszembe, hogy készüljön is el, mert sajnálnám, ha végül betateszt fázisban maradna.
De még mindig az a nagy kérdés, hogy ki lesz az, aki megtanítja a küldetés szerkeztéséhez szükséges skilleket, és fogja majd a kis kezünket, álmaink megvalósulása felé vezető úton????
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest