Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hubai1979
üzenetére
nem próbáltam, WiP-el is megálltam kicsit
Dead Island nagyon megfogott. Viszont csalódtam is benne: iszonyat bugos, ami a játékot nem érinti, inkább a "szemétparaszt" kategória. Sokan panaszkodtak fórumokon, megoldást nem találtam, de nem akkora para, csak bosszantó: pl. küldivel szopcsizok 2-3 órát, tényleg szeretem a játékokat kimaxolni, mindenhova felmászni, stb... végeztem, menni kellene felcsípni az XP-t, erre eltűnt a küldi a listából...
Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
Szinte egy húzóra kell lenyomni, amennyit lehet, mert ha kilépek akkor nem udom hol lépek be másnap. Ezeket mindenki szidja, de amúgy STALKER és Mass Effect óta ez a game ami tetszik nagyon. -
Alienhun79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
, csak nem pörgetek ki olyan hamar egy-egy módot, mit szerény személyed
A Gladiátor 2-nél kérdezted, hogy hogyan lehet bele ugrani az anomáliába a helikopter alatt : nem kell bele ugrani, hanem ki kell lőni rpg-vel a helit 
shield