- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9933 üzenetére
Igen, a 13%-os kevlart mar hasznalom - felvaltva egy szikranccsal, meg gravival - a Seva ruhan.Amugy a ruha kb 75-80%-os pancelvedelmet ad, +a 13%os kevlar.Kivancsi vagyok hogy hogyan szamolja ezt a kevlar dolgot...
Pontosan, arrol a kuldirol van szo
De belelottem 2 tarat a 7,62-esbol a fickoba, es nem akart meghalni, elkepzelheto hogy elfelejtettem panceltoro loszerrel loni, aztan 40mm-es granattol halalozott el...Mesterlovesz puska : meg nem hasznaltam de vettem mar hozza vagy 50 piros panceltoro toltenyt.
Barett : szerintem ez a legerosebb lofegyver a jatekban, 12,7mm-es lovedekekkel, 5 darab beloluk ugy 1-1,5 kilo+ a Gauss termeszetesen.
Balto : a zsoldosok akiknel talaltam a Betonkad anomaliatol jobbra fel az udvaron talalhatoak.
Nalam csak 10-12 jott elo, az udvaron meg lesz vagy 8 azaz kb 20 zsoldossal kell kuzdened, ha az udvarra is bemesz.Szerencsedre ott lesz egy testor balkezre, ha szerencsed van, o is lelo par zsoldost mielott kicsinaljak...MAS : van egy olyan gondom, hogy visszamentem Janovbol Zatonra, es odalett a zene es mas hang...nem tudom miert...ha meg elozo allasokat toltok be, azoknal sincs hang, valami lett, de a beallitasokba nem tudok bemenni, mert azonnal lefagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest