- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
westcoastog #9659 üzenetére
12 ezer helyett 22 ezret vett el toled, es nem 48, hanem 88 ezret kell meg fizess erte
Tehat 110 ezerbe kerul, regebb irtam mar rola...
Szerintem felesleges megvedd, semmi haszna sincs, es meg futni sem tudsz...
Bekapsz vagy 5-10 sorozatot ha telibe talalnak kozelharcban, es mar dobhatod is el, mert annyira csokken az epsege, hogy javittatni sem tudod, de ha tudnad is, gondolom kurva draga lenne...
Ha hiszed, ha nem, en meg abba a 0%-os epsegu zsoldos cuccban maszkalok, amivel a mocsarbol jottem atIgaz, vettem egy taktikai sisakot 9000 ezerert Bagolytol.
Szerintem inkabb ha van 50 ezred, 2 kepzodmenyt fejlessz fel, egyik legyen a facsarek, arra adass +sulyt, a szikrancs nevure pedig "erositest".Egyelore tobbet ersz veluk, mint a szerovopancellal.A szennyviztisztito telepet tobbszor kipucolhatod, van 2 golyoszoros, 2 granatvetos, meg HK karabelyos bandita, kb 20-30 ezer korul kaszalhatsz, ha eladod a cuccaikat.Gyujtsed a penzt, es inkabb tedd be a kopcos faszihoz kamatra, en is azt kellett volna tegyem mar az elejen, de keson kezdtem alkalmazni...beraktam vagy 100 ezret, es 140 ezret vettem ki, amibol szerszamkeszlet rejtekhelyet vettem, 100 ezret meg ujbol visszatettem, es atmentem a kovetkezo palyara...Ha meg igenyelsz valami tanacsot, amit eszreveteleztem a jatekba, irj.Amugy ezek csak otletek, te ugy jatszol ahogy neked jolesik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest