Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
12 ezer helyett 22 ezret vett el toled, es nem 48, hanem 88 ezret kell meg fizess erte

Tehat 110 ezerbe kerul, regebb irtam mar rola...
Szerintem felesleges megvedd, semmi haszna sincs, es meg futni sem tudsz...
Bekapsz vagy 5-10 sorozatot ha telibe talalnak kozelharcban, es mar dobhatod is el, mert annyira csokken az epsege, hogy javittatni sem tudod, de ha tudnad is, gondolom kurva draga lenne...
Ha hiszed, ha nem, en meg abba a 0%-os epsegu zsoldos cuccban maszkalok, amivel a mocsarbol jottem at
Igaz, vettem egy taktikai sisakot 9000 ezerert Bagolytol.
Szerintem inkabb ha van 50 ezred, 2 kepzodmenyt fejlessz fel, egyik legyen a facsarek, arra adass +sulyt, a szikrancs nevure pedig "erositest".Egyelore tobbet ersz veluk, mint a szerovopancellal.A szennyviztisztito telepet tobbszor kipucolhatod, van 2 golyoszoros, 2 granatvetos, meg HK karabelyos bandita, kb 20-30 ezer korul kaszalhatsz, ha eladod a cuccaikat.Gyujtsed a penzt, es inkabb tedd be a kopcos faszihoz kamatra, en is azt kellett volna tegyem mar az elejen, de keson kezdtem alkalmazni...beraktam vagy 100 ezret, es 140 ezret vettem ki, amibol szerszamkeszlet rejtekhelyet vettem, 100 ezret meg ujbol visszatettem, es atmentem a kovetkezo palyara...Ha meg igenyelsz valami tanacsot, amit eszreveteleztem a jatekba, irj.Amugy ezek csak otletek, te ugy jatszol ahogy neked jolesik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Valami baja van a tápomnak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igaz, vettem egy taktikai sisakot 9000 ezerert Bagolytol.
shield