Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Egy masik rajongo - nem jut eszembe a neve, tul ritkan jarok erre a forumra - megadta a sorrendet, ugyanaz mint az altalad ajanlottban, azaz 1-tol 3-ig, az utolso a magyaritas, tehat nalam 4 lepesben tortent.
Az erdekesseg az, hogy amikor legeloszor elinditottam, akkor mondjuk kb 5 perc alatt elindult, csinalt egy alapmentest ugye, azaz a kezdest, aztan felvettem az elso kuldetest, elmentem a faluhoz, ott lelottem egy banditat, utanna megnyomtam az F5-ot, azaz gyorsmentest csinaltam, de tobbet nem jatszodtam, mert epp elutaztunk 10 napra.
Es amikor hazajottem, egyik mentest sem volt hajlando betolteni, egy bizonyos ido utan kifagyott.Miben kulonbozik az SGM 2.2 az ENOT-tol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield