- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
dodopek #8865 üzenetére
Nem is címeztem senkinek a hozzászólásom.
Az és-t azért írtam, hogy engem nem zavart.
Mindenki úgy segít magán ahogy tud.Az SGM-ben sokszor van az, hogy az adott térkép egyik sarkából a másik sarkába menj át kézdezz meg valakit, majd az a másik térkép harmadik sarkába küld el kinyírni valakit, amely után az első térkép negyedik sarkán már fel is veheted a megadott tárgyat melyet vihetsz is a kiindulási helyre.
Ez azért elég sok (meddő) szaladgáláshoz vezet.
Ezért volt még egy módosításom (még a kordonban), mellyel a futás sebességét tettem sokkal gyorsabbra, lassabb fáradással.
Így a játékmenet (szerintem) gördülékenyebb lett.Persze ez (is) mondható csalásnak. Minthogy az is, amit a AI csinál. Töksötétben AK-val éjjellátó nélkül halálpontos sorozatot ad le rám, vagy a tárnyi fejlövést vígan kibíró ellenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest