- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #8558 üzenetére
Igen, az alapjátékban engem is zavart, de ha már segítettél, akkor utána mehettél rejtekhelyet vásárolni és felkutatni, ami persze szintén nem volt tökéletesen kidolgozva.
Az sem tetszett, hogy hiába tisztítottál meg egy részt, mindig visszaszivárgott az ellenfél. Például a fenti szakaszon pakoltam egy ládába, és akkora veszteséget szenvedtem lőszerekben, hogy amit ott összegyűjtögettem, az nem pótolta ki a keletkezett hiányt.A Gun Addont hogyan lehet eltávolítani?
Feltettem az SGM mellé, amit ugyan még nem indítottam el az új telepítés óta, de nem akarom használni a fegyverkönnyítéseket. Általában két-három jól bevált fegyver elég szokott lenni mindenre, csak elvesznék a részletekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest