Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Akadt ismételten egy kis gondom, ami nagy
.
Átmentem a mocsárba, ott az volt a küldetés hogy keressem meg a katonai ellátmányt. Nem találtam meg, de egyszer csak eltűnt a küldetés, visszaküldött a kordonba hogy keressem meg az opera hat artifaktot, az meg is van, leadtam, most viszont nincs aktív feladat, ilyenkor mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
shield