- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Akadt ismételten egy kis gondom, ami nagy.
Átmentem a mocsárba, ott az volt a küldetés hogy keressem meg a katonai ellátmányt. Nem találtam meg, de egyszer csak eltűnt a küldetés, visszaküldött a kordonba hogy keressem meg az opera hat artifaktot, az meg is van, leadtam, most viszont nincs aktív feladat, ilyenkor mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest