- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló #6484 üzenetére
2 GB memóval szerintem ne tedd fel az Absolute Nature-t, az Atmosfeart is max normál textúrákkal és még így is lehet kevés lesz a 2GB... :S
Az Absolute Nature 3-hoz nem javítás jött ki csak csináltak egy újat a amiben benne vannak az SGM 2.2 által behozott pályák textúra packjai is ami szebbé teszi az új pályákat is, az AF3 patch amit én linkeltem az meg azért kell hogy az ég átváltozzon kitörés közben, ha mindent feltettél utána a végén dobd rá
De amúgy próbáld ki, ha sűrűn fagy max újra telepíted
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest