Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Már "Call of Pripyat" rangom van szóval nem hiszem hogy ez miatt ne lenne valami úgy ahogy kellene, ez a csávó bizony nem árul fegyvereket a 2.0-ban
Van nála egy SSP-9m vagy milyen overáll (az a sima narancssárga ecologist cucc) aztán csókolom. Amúgy nem tudom milyen bug az hogy egyszer Yanovon volt hogy kitörés után ellenség lett mindenki az állomáson, nem beszélt velem senki. Mentés visszatöltés segített csak, aztán meg Skadovsk-on is megcsinálta azt hogy mentem a Gauss dokumentumáért (az ajtó nyitva volt szóval akár kártya nélkül is le tudtam volna menni) és mikor meglett és mentem vissza akkor a Skadovsk-on is mindenki ellenség volt már. Vissza kellett akkor is töltenem egy korábbi mentést azt elölről az egész...Amúgy a Dawn küldetéseit már megcsináltam majd kiléptem a csapatból, a mercenaryhoz vagy a monolith-hoz hogy lehet csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van nála egy SSP-9m vagy milyen overáll (az a sima narancssárga ecologist cucc) aztán csókolom. Amúgy nem tudom milyen bug az hogy egyszer Yanovon volt hogy kitörés után ellenség lett mindenki az állomáson, nem beszélt velem senki. Mentés visszatöltés segített csak, aztán meg Skadovsk-on is megcsinálta azt hogy mentem a Gauss dokumentumáért (az ajtó nyitva volt szóval akár kártya nélkül is le tudtam volna menni) és mikor meglett és mentem vissza akkor a Skadovsk-on is mindenki ellenség volt már. Vissza kellett akkor is töltenem egy korábbi mentést azt elölről az egész...
shield