Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
"Sztem nálad vmi más lesz, esetleg modok bekavarnak, vagy mittomén."
A modok nem befolyásolhatnak semmit, ugyanis egyetlen mod-ot sem használok. A magyarítást használom (bár az nem tudom mennyiben minősül "mod"-nak. Komolyan nem nyúlhat bele a játék kódjába, ha jól sejtem.)
Amennyiben pedig esetleg mégis a magyarítás okozza úgy pedig feltételezem, mindenkinél - aki használja a magyarítást - kell jelentkezzen ugyanaz a hiba.
Bárhogy is... amit leírtam, az tény. Merem remélni, hogy mindazzal, amit írtál, nem arra célzol, hogy valótlan dolgokat állítok!
"A korábbi Stalkerekben is így működött. Más programozók más játékai meg... hát ez nem az."
Ezért is mondtam, hogy bár ez egy elég jól sikerült játék, minden idők legjobb FPS játékától sajnos nagyon messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield