- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3873 üzenetére
"Sztem nálad vmi más lesz, esetleg modok bekavarnak, vagy mittomén."
A modok nem befolyásolhatnak semmit, ugyanis egyetlen mod-ot sem használok. A magyarítást használom (bár az nem tudom mennyiben minősül "mod"-nak. Komolyan nem nyúlhat bele a játék kódjába, ha jól sejtem.)
Amennyiben pedig esetleg mégis a magyarítás okozza úgy pedig feltételezem, mindenkinél - aki használja a magyarítást - kell jelentkezzen ugyanaz a hiba.
Bárhogy is... amit leírtam, az tény. Merem remélni, hogy mindazzal, amit írtál, nem arra célzol, hogy valótlan dolgokat állítok!
"A korábbi Stalkerekben is így működött. Más programozók más játékai meg... hát ez nem az."
Ezért is mondtam, hogy bár ez egy elég jól sikerült játék, minden idők legjobb FPS játékától sajnos nagyon messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest