- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Piftuka #3775 üzenetére
Sztem legjobb minél hamarabb elfutni a Svarogig, meg lehetőleg +Artifact Hunter, +Seasoned Stalker a nagyobb esélyhez, és utána leállni keresgélni. 2. szntű artitól felfelé meg érdemes félrerakni Owlnak, és amikor pont azt kéri, akkor eladni neki, úgy többet lehet kaszálni.
Fegyvereket csak nagyon az elején érdemes boltba cipelni, amíg kell minden fillér a főfegyvered kimaxolásához (itt most a 2. szint a max, mert a 3. csak a játék végén elérhető, sok vzet ott már nem zavar), lletve nagyjából Pripjatyba érés után, amikor már esnek olyan fegyók amit érdemes is cpelni, nem csak lassítja az embert pár Ft-ért (Avalanche, GP37, TRS, ilyenek). Főleg a könnyű cuccokat érdemes stackelni (TRS, Vintar / Avalanche), azokól sokat be lehet adni a zacba 1 kör alatt. Az elején én is minden szart összeszedtem, aztán rájöttem tök felesleges, 1 artin nagyobb a haszon mint 1 pályányi mezei fegyveren. A skulókat / gránátokat viszont érdemes mndig elszedni a hulláktól, mert a stalkerek (főleg aki haver) sokkal többért veszk meg mint a bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest