- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
shield #37731 üzenetére
Egy AM5-ös rendszert, ahogy néztem az Intel jelenleg zsákutca, és DDR4-re nem érdemes váltanom, bár az most elég olcsó.
Asrock B650 Pro RS lap, Ryzen5 7600 proci (nem X-es), 2x16gb Kingston fury ram, meg egy RX6750XT vga. De még minden a dobozában van. Lehet gyenge lesz, de többet nem akartam költeni rá, meg már a tuning sem érdekel.A Lost Alpha-val nem. Bár most hogy említed, lehet bepöccentem, csak hogy szokjam a gyaloglást. A ClearSky-t toltam, de meguntam Limanszknál, bár néha megfordul a fejemben hogy megint utol kellene érni Strelokot.
A COP-ból a Complete, Sigerius és ENOT modokat próbálgattam. Meg a SMRTER-t próbáltam gatyába rázni, de túl gyakran vagyok túl fáradt mindenhez......
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest