- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sklopp #36513 üzenetére
En mindenkit kinyirtam azokon a helyeken, amelyek a 3 kulonfele videoban szerepeltek, de megsem talaltam ra a mukira.Lehetseges hogy mashova kerult, gozom nincs.Mostmar nem is lenyeges, azonban befejezem a jatekot, ha lesz idegem, hogy a laptop tulmelegedese vegett csak keveset tudok jatszani, es amugy is rauntam erosen a modra, hogy ennyit kell osszevissza maszkalni.
Szkenner: en is 1 ora es sztem par perc mulva vettem fel, lehet pont 1 ora mulva muszaj, maskepp nem lesz jo.
Mas: az egyik megoszto oldalon lattam ezt az uj(?) modot, ime video rola : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sigma C 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest