Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android dual SIM okostelefonok
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
SaGa59 #35582 üzenetére
Körülbelül ezekre gondoltam, mikor arra utaltam, inkább önálló mod, nem igazán folytatás. El is kezdtem, de sajnos olyan gyenge vagyok oroszból, hogy többségét nem értem a szövegeknek, így aztán nem is folytattam. Ameddig elértem, az nagyon tetszett. Emiatt várok nagy reményekkel egy esetleges magyarításra, ha valaki(k) volnának olyan önfeláldozóak, hogy belefognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest