- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Na ezaz, Szultannal nem kozoskodtem, igaz egyszer elolvastam hogy van valami ajanlata, de nem ereztem semmi kedvet a banditakhoz elszegodni titkosszolgalati ornagy letemre
Na es emiatt hogy nem beszeltem Szultannal, igy nem jutottam el egyik szemszogbol sem ezen dolgokig.Szoval akkor ki kell valaszd, hogy melyikkel szimpatizalsz, es utanna nekik adod a cuccokat es oket ajanlod a tudosoknak (en az alallomason levo zsoldosokat szerveztem be nekik).
Es ha ez mind megtortent, akkor majd kapod a monolitos pasasok kuldit.Szoval akkor 5-on vagyunk, ugye az en esetemben 4-en voltunk, mer kimaradt a monolitos hapsi.
Na az teny, hogy te kell rajuk vigyazz, hamar kinyiffannak, szentsegeltem is eleget amikor a kissebb folyosorol kijutunk a nagyobb alagutba ahol a szerelvenyek vannak, mert kb 5 mp alatt kifektettek Zulut azok az ormanyos ugrancsok. Aztan valahogy sikerult megoldani hogy egyik se haljon meg.Ugyancsak szivatas mikor visszakapcsoljuk ugyanott az aramot, es jonnek a monolitosok.Igaz ott a belsohangtompitos mesterlovesszel sikerult mindet letarolnom, csak 2x tudtak megolni valakit a csapatbol
Na ne szorakozz, a CoP-t asszem pont egy hete raktam fel, igaz napi kb 8-10 orat nyomultam vele es mar kedden este eljuttam a vegere.Igaz hogy kb akkor 4-5 mellekuldetes kimaradt.Nem talaltam meg Kardan 2 haverjat, a monolitos buli, es kb asszem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest