Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #32295 üzenetére
Igen, látom, sejtem.
Szigorúan tudományos alapon nézve () ezekben az adatokban el lehet veszni, manapság akkora a bőség, a választék ezen a téren (is). Régen én is többféle gépet rakosgattam össze, ma már nem foglalkozom ilyesmivel, jóformán csak notebookokkal vagyok naprakész, de azoknál sem mindegyik típussal és konfigurációval foglalkozom.
Egyébként én túlzásnak tartom a túl erős, energiazabáló konfigurációkat is. Egy használt ThinkPad T510-ben lévő NVS 3100M is jól elvitte a CoP alapjátékot. Modoknál már lehet, néha van gubanc az optimalizáció miatt.
A nyaralás is fontos, kell a kikapcsolódás, a közös családi időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest