Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #29384 üzenetére
Igen ez a COC a lehető legrosszabb játékstílus, amikor azzal akarják a játékost lekötni, hogy hatalmasakat gyalogoljon mondhatni a nulláért. A súlylimit a padló, még a saját cuccaidra sem elég, de a távolságok hatalmasak. Fegyvereket nem lehet eladni, nincs pénz, de a javítások és fejlesztések irtó drágák. Nem találtam javítókészletet, egyet se sehol, holott már 3 mérnök is kéri, méghozzá először egy alap eszközt, majd a profikat is. Már 3 alap javítókészletre volna szükségem, de sehol egyet se találtam az egész játékban. Egyetlen artit kaptam Yantarban a domb tetején az anomáliában, de azért is meghaltam vagy 3x mert egyszerűen nincs kellő ruhám. Aztán mérgemben spawnoltam egy exot, de nem ér egy kutyafülét, mert 2 elektromos sokk a padlóra tette, pénzem meg nincs javítani, és egy életbe telne felfejleszteni annyira, hogy legalább futni tudjak benne, ha egyáltalán lehetséges, mivel oda már készletek szükségesek, ami ugye nincs. Az elit detektor egyáltalán nem is működik, meg se nyikkan. Értem értem villanymotor, de mi hajtja
. Nem szabadott volna erre a modra kijelenteni, hogy "játszható". Dolgoznak még ilyen add-on csomagokon, de azok inkább csak a látványon javítanak és semmit nem tesznek a játékmenethez sajnos. Pedig ideje lenne valami játszhatót is az asztalra tenni ekkora cécó után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest