- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #28307 üzenetére
Az, hogy ismerem a könyveket, erőteljes túlzás. Kettőt ismerek, a többibe belekukkantottam. Már amelyik a címe alapján érdekesnek tűnt, vagy moddal összefüggőnek.Igazából egyet se találtam, ami konkrétan egy mod megfelelője lenne, de ötletek láthatók itt-ott. Van egy Diverzáns című könyv, meg az egyik modban (talán a Spectrum project) a töltőképernyőn idézetek olvvashatók és ott találtam pár idézetet egy Diverzáns című valamiből, ami vagy a mod, vagy a könyv. Abban a Diverzáns egy szívtelen, megcsömörlött gyilkológépként van jellemezve, így gyanítom, a könyvre hivatkozik...
A Secret Trails és a Fotograf modokhoz nem találtam könyvet, viszont a történetek illesztése nagyon egyszerű ennél a két modnál, mert ugyanazok csinálták mindkettőt.
Mondjuk, ha nekem lenne nagy modder csapatom, akkor én is úgy fognék neki, hogy az egymást követő modok kiadjanak egy összefüggő sztorit. Végülis, ha átgondolod, a fotograf lehet egy előzmény. Aztán jön a Secret Trails, ami Sztrelok megérkezése a zónába. Vele párhuzamosan (a végével) fut a CS sztorija.
Utána jön a ShoC. Ezzel párhuzamosan fut a Változás ideje, ami a CS főhősének utóélete, és mintha lenne egy olyan mod, ami Sebhelyes előéletéről szól, bár lehet, hogy ez csak a címe miatt tűnik úgy. Vagy akár Sebhelyes a ShoC (Változás ideje) utáni élete is lehet.Őszinte leszek, minden tiszteletem Dezodoréké, de a Lost Alfa jelen variációja (ami ugye a ShoC alig változtatott története) helyett kerestem volna egy "lyukat" a meglévő modok sztorijaiban és egy illeszkedő történettel töltöttem volna fel az újrarajzolt pályákat.
Ebből a folyamatosságból a CoP kiesik, bár némely CoP modok igyekeznek valahogy beszuszakolódni a sorba, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Azok inkább szakítanak a ShoC vonallal és jóval későbbi időszakban játszódnak, kifejezetten az O-Tudat és az ő bábjaik elleni harcra helyezve a hangsúlyt.
A pályákat meg keresztül-kasul felhasználgatják. A Secret Trails Erdeje benne van a Szövetség Idejében, a NATO "előszoba" meg a Zulu sztorijában is. Ezek ugye eredetileg ShoC modohoz készültek, de CoP modban is szerepelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest