- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A Metrót én se szerettem. Alig vártam vége legyen, csupa mutáns meg lineáris feladat: öld meg a mutánsokat. A Stalker szerintem úttörő a sandbox játékok világában, és valóban nem sok hasonló készül azóta se, talán mert túl munkaigényes, és itt tényleg fel kell kötni a gatyát, ha játszható dologgal akarsz előállni, nem mint egy COD-ban, ahol a halottak száma a tét, de egy qrva kapun vagy ajtón nem tudsz bemenni és elbújni, ha a készítők azt nem akarják. Én csak a Borderlands és Far Cry sorozatokat szeretem a hasonló játékok közül, volt egy sandbox Wolfenstein is ugye, ami nem lett túl jó, de azért még játszható volt. Na meg ez az új Thief, ami elődeihez képest egy hatalmas bukta, de el lehet szórakozni benne... Sanyi, többet nem is tudok a FPS kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest