Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
proci985
üzenetére
hát most már ott rohadjon meg, ahol van!
már úgyis meguntam. mindent megtaláltam, amit csak lehetett, mindenhol voltam, ahol csak lehet (meg ahol nem, ott is
) hegyekbe lőttem már a zombikat meg a mutánsokat, kibohóckodtam magam, elég is volt. most már unalmas volt. nem is baj, ha uninstalláltam. mondjuk elég drasztikus formája lett ez az uninstallnak! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
már úgyis meguntam. mindent megtaláltam, amit csak lehetett, mindenhol voltam, ahol csak lehet (meg ahol nem, ott is
) hegyekbe lőttem már a zombikat meg a mutánsokat, kibohóckodtam magam, elég is volt. most már unalmas volt. nem is baj, ha uninstalláltam. mondjuk elég drasztikus formája lett ez az uninstallnak!
shield