Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Összeraktam a gépet, most épp folytatnám ahol régebben abbahagytam az AMK-t. A Herceges küldinél szoptam mert eltűnt a hulla amibe a PDA van. De ez a küldi valami eszméletlen bugos, elsőnek ugye elcsesztem mert túl korán mentem ki lőni rájuk, másodiknál nem jött meg minden bandita nem spawnolta be őket és nem lehetett folytatni, harmadiknál sikerült, aztán újra kellett kezdenem mert elveszett a mentés az volt a negyedik próba ahol eltűnt a hulla most megint megpróbáltam ötödjére de megint nem jön a második adag bandita és nem folytatódik a küldetés a kurva anyját neki. Megint kezdhetem újra, remélem most már jó lesz.
Mindenképp meg akarom csinálni a küldit mert sok jó cucc van a banditáknál aztán fel akarom magam szedni, meg utána Kordonba is mert az Alföld elég kemény egy hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield