- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el, egyelőre ott tartok, hogy az első heliket megnéztem, meg beleugrottam a teleportba, kilőttem a hajóban a stalkereket...
Egyelőre tetszik és mivel mindkét előző résszel toltam, ezért gondoltam bevállalom a veterán fokozatot. Hát mikor lementem az üregbe, hogy felhozzam az egyik srác csomagjait, nem bírtam kilőni a kurva snork mutánsokat!!! Telepumpáltam őket shotival, de így se nagyon bírtam velük (azért akármennyire mutánsok, az ólmot élőlényként nem bírhatják ennyire). Úgyhogy lehet le kellene vennem, mert zárt térben gyilkos ellenük. Megkarmol és el is vérzel 10 sec alatt.
Eddig elég sok artifact került a horgomra, azt hittem kevesebb lesz benne. Habár kaptam értük pénzt és össze is jött pikk pakk 10k, javításra, fejlesztésre el is ment rohadt gyorsan.
Az lenne a kérdésem a sokat látott játékosokhoz, hogy hosszú távon milyen fegyvert és ruhát érdemes fejleszteni, mert nem akarok úgy járni, hogy elköltöm a pénzt fejlesztésre és utána meg találok valami olyat fegyót, ami kenterbe veri. Most egy kis AK-t használok, amit a sráctól kértem el a küldiért cserébe
Plusz lenne még egy olyan kérdésem, hogy az artikat érdemes tartogatni vagy adjam el és úgyis találok másikat. Egyelőre csak két hely van az övemen nekik, egy -2 radiationt és egy +2 health regenerationt +2 radiationt használok. Illetve mi a különbség a health regeneration és a wound healing között a gyakrolatban? Az utóbbi a vérzést csillapítja? (Ilyen artim is van azért kérdezem, hogy melyik az előnyösebb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest