- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el, egyelőre ott tartok, hogy az első heliket megnéztem, meg beleugrottam a teleportba, kilőttem a hajóban a stalkereket...
Egyelőre tetszik és mivel mindkét előző résszel toltam, ezért gondoltam bevállalom a veterán fokozatot. Hát mikor lementem az üregbe, hogy felhozzam az egyik srác csomagjait, nem bírtam kilőni a kurva snork mutánsokat!!! Telepumpáltam őket shotival, de így se nagyon bírtam velük (azért akármennyire mutánsok, az ólmot élőlényként nem bírhatják ennyire). Úgyhogy lehet le kellene vennem, mert zárt térben gyilkos ellenük. Megkarmol és el is vérzel 10 sec alatt.
Eddig elég sok artifact került a horgomra, azt hittem kevesebb lesz benne. Habár kaptam értük pénzt és össze is jött pikk pakk 10k, javításra, fejlesztésre el is ment rohadt gyorsan.
Az lenne a kérdésem a sokat látott játékosokhoz, hogy hosszú távon milyen fegyvert és ruhát érdemes fejleszteni, mert nem akarok úgy járni, hogy elköltöm a pénzt fejlesztésre és utána meg találok valami olyat fegyót, ami kenterbe veri. Most egy kis AK-t használok, amit a sráctól kértem el a küldiért cserébe
Plusz lenne még egy olyan kérdésem, hogy az artikat érdemes tartogatni vagy adjam el és úgyis találok másikat. Egyelőre csak két hely van az övemen nekik, egy -2 radiationt és egy +2 health regenerationt +2 radiationt használok. Illetve mi a különbség a health regeneration és a wound healing között a gyakrolatban? Az utóbbi a vérzést csillapítja? (Ilyen artim is van azért kérdezem, hogy melyik az előnyösebb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest