- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el, egyelőre ott tartok, hogy az első heliket megnéztem, meg beleugrottam a teleportba, kilőttem a hajóban a stalkereket...
Egyelőre tetszik és mivel mindkét előző résszel toltam, ezért gondoltam bevállalom a veterán fokozatot. Hát mikor lementem az üregbe, hogy felhozzam az egyik srác csomagjait, nem bírtam kilőni a kurva snork mutánsokat!!! Telepumpáltam őket shotival, de így se nagyon bírtam velük (azért akármennyire mutánsok, az ólmot élőlényként nem bírhatják ennyire). Úgyhogy lehet le kellene vennem, mert zárt térben gyilkos ellenük. Megkarmol és el is vérzel 10 sec alatt.
Eddig elég sok artifact került a horgomra, azt hittem kevesebb lesz benne. Habár kaptam értük pénzt és össze is jött pikk pakk 10k, javításra, fejlesztésre el is ment rohadt gyorsan.
Az lenne a kérdésem a sokat látott játékosokhoz, hogy hosszú távon milyen fegyvert és ruhát érdemes fejleszteni, mert nem akarok úgy járni, hogy elköltöm a pénzt fejlesztésre és utána meg találok valami olyat fegyót, ami kenterbe veri. Most egy kis AK-t használok, amit a sráctól kértem el a küldiért cserébe
Plusz lenne még egy olyan kérdésem, hogy az artikat érdemes tartogatni vagy adjam el és úgyis találok másikat. Egyelőre csak két hely van az övemen nekik, egy -2 radiationt és egy +2 health regenerationt +2 radiationt használok. Illetve mi a különbség a health regeneration és a wound healing között a gyakrolatban? Az utóbbi a vérzést csillapítja? (Ilyen artim is van azért kérdezem, hogy melyik az előnyösebb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield