- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Muszáj lesz ismét meglátogatni Dodo honlapját. Visszamentem volna Jantaron át Kordonba, de nem találtam meg a visszavezetőátjárót. A banditavezér felé menet kinyírta őt és az embereit a Kisóriás, utána két Irányító jött. Csak egy benti tag maradt életben a banditaházban, aki a főnök mellett volt a sarokban.
Erre nekindultam a Kórháznak. Átverekedtem magamat rajta, majd le a föld alá és Pripjatyban a felszínen bukkantam elő.
A Könyvtárnál beesteledett és folyamatosan jöttek rám a zsoldosok. Egy eldőlt fa ágai között jó fedezéket találtam, de az ellenfél egyszerűen nem akart elfogyni. Ez amolyan folyton újragenerálódó rész lehet?
Az alapjáték pripjatyi bázisára be sem lehetett jutni, le van zárva a mosoda, ahol privát ládám is található a PDA szerint.
Alighanem még korai lesz ez a helyszín.
Kordonban a laptop megszerzése és a pisztoly átadása következne. A helikopteres feketedoboz küldetést sem kaptam meg.Hogyan juthatok vissza?
Jó lenne, ha később nem kellene ismét elölről kezdenem a Kórházat és a földalatti átjárón való átlábalást.Most látom, hogy az Oázisos hulla kimaradt, akkor mindenképpen vissza kell mennem.
A gázos küldit sem kaptam meg, ez gáz. "Hozd el a dobozomat" sem. "Szerezd meg a képződményt" sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest