Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
A katonai bázistól is vissza lehet menni, csak nem ott, ahol jöttél. Észak-keleti sarok, arra, amerre a leselkedőt kellett megölni. Arra van a merc tábor is, sok komoly csúzlival. Ha visszaolvasol, anno én is így jártam. Sok a merc, mire levágtam őket, már nem volt lőszer. Mivel az sem volt, akivel üzleteljek, így a fosztogatást is kihagytam.
Dodopek: a moderátort keresek topikba írj.
-
dodopek
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Nna, akkor sorban....

Nem generálódnak újra(szerintem), csak marha sokan vannak.Én vagy 40et számoltam össze, bár sokszor többnek tünt...
Visszamenni, a könyvesbolttól délre tudsz, van egy átjáró. Sajnos Pripyatba nem találtam más utat, én mindíg (a szerencsére másodszor már tök üres) kórház/P underground útvonalon tudsz menni.
A mosoda zárva is marad, nem számít, mikor érsz oda.Segít a dolgon, ha sot gunnal, vagy gránáttal nyitod az ajtót(az 5let, ha jól emlékszem Aarpoké.
)Az oldal meg nem az enyém. A Tietek...

Ps Kinek kellene vajon írni, hogy vegyék bele az oldalt az itteni összefoglalóba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kés topik
- SnowRunner
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield