-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ViZion #16243 üzenetére
A tornyot mint magaslest ismerem, bár lejönni onnan nem túl nagy élvezet, mert odalent vár egy fogadóbizottság, szóval nem szeretném kelepcébe záratni magamat.
Azonban a piszkos munka javát a hadsereg is elvégezheti. Nekik kicsit jobb felszerelésük van, mint az enyém.
Az őrség itt a topon volt, nem úgy, mint a Semleges bázison. Ezek elpusztíthatatlanok, már mutánstorlasz fogad a bejáratnál, amiket én csaltam oda.Vacak sörétessel, alig fejlesztett Obokannal és az ósdi mesterlövész puskával csak a megfelelő taktika révén emelkedhetek felül a halálos veszedelmeken. A mutánsok egy része egymást gyilkolta le és egy elektromos anomáliában végezte, amit egymásra helyezett betonelemek jótékony védelmében, mintegy páholyból néztem végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest