Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Én azt csináltam ott, hogy a burert elcsaltam mindig egy távolságon kívül tartva és a sniperrel küldtem neki. Közben már a kutyák magasságában voltam ahol a disznók vannak. Erre megtámadta a burer a disznókat (lehet fordítva történt) és megvártam, hogy kinyírják a disznók. A pseudonak pedig nekimentem a kezdéskor kapott kis AK-val, de már ekkorra megvettem a taktikai sisakot és feljavítottam, illetve felfejlesztettem a fegyvereket. Az egyébként nem bug, hogy még semmilyen szerszámot nem hoztam a technikusnak és mégis mindegyik szintet meg tudja csinálni? Nekem a WiP atmoszférája nem megfelelő teljesen, de szerintem bármelyik nem alaptörténetre épülő modra igaz ez. Állandóan azt érzem, hogy nem ehhez készült a játék világa. Kicsit poén a Metro 2033 felszerelés itt-ott, de számomra az egy más univerzum. Lehet vigiviszem ezt, de lehet inkább újrakezdem a SHOC-ot Complete Moddal vagy egy Oblivion Lost moddal. Nem bírom ki a Lost Alpháig, de eddig nem vagyok maradéktalanul megelégedve. Az A-life viselkedésében viszont van egy-két dolog ami tetszik.
(#16128) dodopek:
Köszönöm a tippeket! Igazából nekem sosem a nehézséggel van bajom, olyankor átváltok régi online CS üzemmódba és kitaktikázok bármit. Most is masteren tolom, de le is fogom ellenőrizni, szeretem a kihívást. Semleges bázison találtam már hátizsákot tele medik cuccokkal. Abba pakolok, illetve rájöttem mi a helyzet a hátizsákkal. Nagyon noob vagyok modok terén, kb. ezek az első lépéseim. Mindenképpen felszedem a lootokat amit mutattál a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield