Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

Én azt csináltam ott, hogy a burert elcsaltam mindig egy távolságon kívül tartva és a sniperrel küldtem neki. Közben már a kutyák magasságában voltam ahol a disznók vannak. Erre megtámadta a burer a disznókat (lehet fordítva történt) és megvártam, hogy kinyírják a disznók. A pseudonak pedig nekimentem a kezdéskor kapott kis AK-val, de már ekkorra megvettem a taktikai sisakot és feljavítottam, illetve felfejlesztettem a fegyvereket. Az egyébként nem bug, hogy még semmilyen szerszámot nem hoztam a technikusnak és mégis mindegyik szintet meg tudja csinálni? Nekem a WiP atmoszférája nem megfelelő teljesen, de szerintem bármelyik nem alaptörténetre épülő modra igaz ez. Állandóan azt érzem, hogy nem ehhez készült a játék világa. Kicsit poén a Metro 2033 felszerelés itt-ott, de számomra az egy más univerzum. Lehet vigiviszem ezt, de lehet inkább újrakezdem a SHOC-ot Complete Moddal vagy egy Oblivion Lost moddal. Nem bírom ki a Lost Alpháig, de eddig nem vagyok maradéktalanul megelégedve. Az A-life viselkedésében viszont van egy-két dolog ami tetszik.

(#16128) dodopek:

Köszönöm a tippeket! Igazából nekem sosem a nehézséggel van bajom, olyankor átváltok régi online CS üzemmódba és kitaktikázok bármit. Most is masteren tolom, de le is fogom ellenőrizni, szeretem a kihívást. Semleges bázison találtam már hátizsákot tele medik cuccokkal. Abba pakolok, illetve rájöttem mi a helyzet a hátizsákkal. Nagyon noob vagyok modok terén, kb. ezek az első lépéseim. Mindenképpen felszedem a lootokat amit mutattál a térképen.

Új hozzászólás Aktív témák