Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Én azt csináltam ott, hogy a burert elcsaltam mindig egy távolságon kívül tartva és a sniperrel küldtem neki. Közben már a kutyák magasságában voltam ahol a disznók vannak. Erre megtámadta a burer a disznókat (lehet fordítva történt) és megvártam, hogy kinyírják a disznók. A pseudonak pedig nekimentem a kezdéskor kapott kis AK-val, de már ekkorra megvettem a taktikai sisakot és feljavítottam, illetve felfejlesztettem a fegyvereket. Az egyébként nem bug, hogy még semmilyen szerszámot nem hoztam a technikusnak és mégis mindegyik szintet meg tudja csinálni? Nekem a WiP atmoszférája nem megfelelő teljesen, de szerintem bármelyik nem alaptörténetre épülő modra igaz ez. Állandóan azt érzem, hogy nem ehhez készült a játék világa. Kicsit poén a Metro 2033 felszerelés itt-ott, de számomra az egy más univerzum. Lehet vigiviszem ezt, de lehet inkább újrakezdem a SHOC-ot Complete Moddal vagy egy Oblivion Lost moddal. Nem bírom ki a Lost Alpháig, de eddig nem vagyok maradéktalanul megelégedve. Az A-life viselkedésében viszont van egy-két dolog ami tetszik.
(#16128) dodopek:
Köszönöm a tippeket! Igazából nekem sosem a nehézséggel van bajom, olyankor átváltok régi online CS üzemmódba és kitaktikázok bármit. Most is masteren tolom, de le is fogom ellenőrizni, szeretem a kihívást. Semleges bázison találtam már hátizsákot tele medik cuccokkal. Abba pakolok, illetve rájöttem mi a helyzet a hátizsákkal. Nagyon noob vagyok modok terén, kb. ezek az első lépéseim. Mindenképpen felszedem a lootokat amit mutattál a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Futás, futópályák
- Ózongenerátor a háztartásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest