-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Igen az egy elég szívatós küldetés.Volt amikor egy shotgunos zombi mellé rakott a játék mire elökaptam a fegyvert már meg is haltam.Valahogy nekem kellett gyorsabbnak lenni.Szóval már Topol előtt elövettem a shotit és beszéltünk,hogy megyünk és hallottam töltés közben veszi elö a fegyvert lepakolt a játék jobbra fordulva zombi kilőve (szegény még pislogni se tudott).Múltkor pedig ép fogyatkozás volt mentünk a helyre snorkok vártak minket hát le is aprították őket.Itt az csináltam elmentünk a hamukupachoz elöszőr ott minden oké aztán vissza a láposhoz ekkor már engem akartak kinyírni snorkok mert már kapásból engem vettek észre (amig sötét volt a mérőket támadták azonnal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest