Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Igen az egy elég szívatós küldetés.Volt amikor egy shotgunos zombi mellé rakott a játék mire elökaptam a fegyvert már meg is haltam.Valahogy nekem kellett gyorsabbnak lenni.Szóval már Topol előtt elövettem a shotit és beszéltünk,hogy megyünk és hallottam töltés közben veszi elö a fegyvert lepakolt a játék jobbra fordulva zombi kilőve (szegény még pislogni se tudott).Múltkor pedig ép fogyatkozás volt mentünk a helyre snorkok vártak minket hát le is aprították őket.Itt az csináltam elmentünk a hamukupachoz elöszőr ott minden oké aztán vissza a láposhoz ekkor már engem akartak kinyírni snorkok mert már kapásból engem vettek észre (amig sötét volt a mérőket támadták azonnal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- elado Deepcool AK620 DIGITAL PRO minden tartozékéval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest