- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #13689 üzenetére
én csak abból gondoltam, hogy nem tartozik a főszálhoz, hogy egyrészt végig lehet játszani anélkül is. hogy járnál sötétvölgyben, meg a katonai raktáraknál, másrészt meg ugye az alapjátékban sem volt se sötétvölgy, se a katonai raktárak.
bár, most hogy viszagondolok, az sgm-et befejeztem (zombik, nito küldi, hermannak arti-kersés megvolt) és csak a katonai raktáras mészárlást hagytam a végére (amit a mai napig nem csináltam meg
) szóval lehet, hogy a sötétvölgy tényleg kell a végigjátszáshoz, elvégre beleírhatták a főszálba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest