- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci #13281 üzenetére
Pedig a Wine nem emulátor, akkor hogyan emulálna?
Anyagi kérdés, én nem tudom megfizetni a Windows 7-et (legális, matricás Vistám van, de nem a leggördülékenyebb rendszer), a géphez meg csak FreeDOS-t kaptam. A Linux használata miért lázadás?
Mert kevesebb gond van vele - kivéve, ha játszanék - mint a Windows-szal?Egyébként inkább az AMD kártya Linux alatti támogatottsága problémásabb, Linux alatt jobb az NVIDIA Quadro, itt található egy jó projekt is az Optimus Linuxos támogatásához.
"Ugyanott tartunk", hát igen, de az is a cél, és nem kellett egy vírusgyűjtő rendszerre kidobni pénzt az ablakon.
Az évek folyamán négy Windows lemezt vásároltam, most már nem tudok ötödiket venni. Olcsóbb gép mellett tudtam volna, de pont így jött ki, ez van.
Nem baj, marad a virtuális csokoládé, vagy most már az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest