- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #12941 üzenetére
Nem tudom, hogy mi van alapból bekapcsolva, mert eddig ezeket az opciókat még nem találtam meg, de ha még előveszem az SGM-et (eddig unalmas, lődözős volt, és nagy buggal szakította félbe a felpörgő játékmenetet), akkor megnézem, hogy felesleges könnyítés ne legyen benne, de a játékélmény rovására se történjen a küldetések teljesítése.
A banditák irgalmatlanul megszórtak gránátokkal, de sokat tanultam tőlük, és most már ezzel kezdem a fészkeik kipucolását, így rögtön kevesebb ellenséggel kell szembenéznem, és a sörétes használatával megspórolhatom a ritkább lőszer elfogyását. Kézigránátból rengeteget találtam náluk, már azokat sem bírom cipelni.
Amiről még nem írtam. Fényes nappal irgalmatlan zivatarok törnek ki, amely koromsötétséggel jár együtt, egyedül a cikázó villámok fény e világít. Már a falu elhagyása után ilyen körülmények között csetepatéztam a banditákkal. Az alapjátékban sosem volt ilyen sötét, ez némileg izgalmassá teszi az egy idő után unalmassá váló "festék háborút". Na meg a sugárszennyezett környezet is megnehezíti a mozgást a sziklák, kerítések közelében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest