- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
A S.T.A.L.K.E.R sorozat számomra a TÖKÉLETES játék!
Mindhárom részét végigjátszottam már vagy 4-5 alkalommal, és még most sem tudom megunni.
Hihetetlenül jó el van találva a hangulat, a táj, a természet, az épületek, a karakterek, a történet, egyszóval az egész trilógia fantasztikusan jó lett.Most a 3-as Nature Packot tettem föl a CoP-ra, minden maxon van, kivéve az élsimítást, még a HDAO-t is bekapcsoltam és ezzel a moddal csodaszép a játék.
Csak úgy céltalanul is szeretek sétálgatni a természetben, annyira gyönyörű szép a környezet!Van még a Nature Pack 3-on kívül valami olyan mod, ami a grafikát még tovább turbózza és nem akad össze vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest