- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuki
tag
ha tudod csináld meg nekem lécci, és küld el nekem privátba, megprobálok kezdeni vele valamit és én is kiváncsi vagyok mi is az ott.
ha nem látsz rajta semmi értelmes számot és betűt akkor azt hiszem ez a legjárhatobb ut de ez sem biztos siker mert ha ez tönkre ment akkor ami utánna van az is elszálhatot!!!!!!!!
(probáld meg egy halottról leszedni ami csak GPU hibás vagy nem hibás) -
-
kuki
tag
megnéztem neked kajaidőben,mert este tuti hulla leszek már,
és azt tudom mondani hogy vagy rosszul néztétek a számát az IC-nek vagy,de ha jól olvastátok le akkor viszont itt valami nagy árulás van,...
mert amit én találtam abból nincsen 8 lábú az tuti,és én abból kerestem amit te adtál meg nekem.és annak az a tipusszáma amit megadtál,?
vagy ha tudsz csinálj rola egy képet ugy hogy látszodjón a az IC-n minden,és küld el nekem a képet a mail cimemre. -
kuki
tag
hát az aki ilyet válal az sem biztos hogy tduja mit is keres ezt bizton állitom,mert abban más szált el és nem egy kondi azt tuti,nekem egy Shappire 9800porm volt és csak szines kockákat rajzolt ki,volt rá egy megoldás méghozzá a garancia.
én elektromüszerész vagyok egy kutató fejlesztő cégénél elég sok olyan dolgot csinálunk ami igen meredek,de olyat soha amikor foglalmunk sincs mi okozhatja a hibát és nem kiabálunk vaktában hogy ez meg az lehet a baj,...............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest