- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Viszont ebből leghamarabb csak januárban lesz valami, mert a kártya bent van melóhelyen és legközelebb csak januárban megyünk dolgozni.
A legkézenfekvőbb az lenne, hogy leszedni egy halott kártyáról, de sajnos az sincs kéznél. Azt kellene tudni, hogy a kisebb kártyákon is ilyen van-e, de erre majd rákeresek a neten.
Ha van valami közelebbi, mjad értesítlek.
Köszi előre is a beígért a segítséget! -
Mankó
veterán
ISL6522CB: Ezt a típus számot, egy srác adta itt a fórumon. De ez sajnos nem az, mert ez az IC típus a volt-modhoz kell, és ez a szürke borda alatti IC típusa. Nekem meg a képen látható , bekarikázott fekete borda alattié kellene. Annak 8 lába van és a borda eltávolítása után nem lehet róla semmit leolvasni. Van ráírva valami, de nem látszik. Egy betűt se tudtam belőle kihámozni, pedig egy hatalmas nagyító alatt néztük, fénynél.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna érdemi információval szolgálni a képen bekarikázott borda alatti IC típusát illetően. -
Mankó
veterán
Egyrészt nem kondiról van szó és nem tudhatod, hogy tényleg nem az e a baja.
Az biztos, hogy ez elszállt. Nagyítóval átnáztem a kártyát és ennek az IC-nek a lábai elvoltak törve az egyik oldalon. Leműtöttük az IC-t a kártyáról és megvolt égve az egyik sarka.
Sajnos nem vagyok abba a helyzetben, hogy csak szimplán szemethunyjak egy 20-30 ezer forintos kártya ''meghalása'' fölött. Megpróbálom megcsinálni, mert lehet , hogy még sikerül is, egy kis segítséggel. S ha már ezt a hibát kiköszöbültem és még mindig nem nem megy, akkor jöhet a következő.
De ha már segíteni nem tudsz , legalább ne vedd el a kedvemet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest