Keresés

Aktív témák

• bokar

csendes tag

Még annyit, hogy a ketyere fémből készült vázzal rendelkezik, van nekije szűrőmenettye, és 4 db AA akksit fogad be. Hát a kártya nem CF (az MicroDrive miatt követelményed?), de xD, ami szintén elég gyors, úgyhogy a gépezet szépen gyártja a képsorozatokat, úgy kb. 3 képet 2 mp alatt. Akinek ennél több kell, az nyúljon a buxába, és vegyen egy fasza Canon EOS 300 D-t, ne Fuji-t.

• bokar

csendes tag

Magam is mostanában tervezem egy új gép vásárlását. A Fuji s5000-ről hamar sikerült lebeszélnem magam. Az új dédelgetett álmom: Olympus C-750UZ. 10x optikai zoom, 4 Mpix, full manuális zár+rekesz, 16mp-1/1000mp záridő, KÜLSŐ VAKU csatlakozási lehetőség, ISO 50-400, a többi csemege meg a szokásos ''parasztvakítás'' (video+hang stb.). Ilyet fogok venni. Az ára: MediaMarkt-ban 199990. DE! Pesten lehet Sulinet-en belül kapni 153500-ért. Ezt bárki megveheti, max nem igényelhet belőle vissza még 60000 forintot (én igen:) így nekem kb. 90-ben lesz). Jó mi? Ja és láttam referencia képeket. Jók. Vegyetek ilyet, ha ebben a kategóriában jót és nem túl drágát szeretnétek, már ami a digigépet illeti :)

Aktív témák