- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
jó látni, hogy hogy túlélte a problémámat a topic.
Eladom a VGA-m (FX5600) Szerintetek az alaplapi vga, Intel Extreme Graphics 2. Milyen kártya teljesítményével egyezik meg? Mihez lehet hasonlitani? És mit várhatok el tőle? -
GombócArtúr
senior tag
köszi szépen, sikerült megoldani!
-
GombócArtúr
senior tag
gyorsba kéne, lécci segítsetek!
-
GombócArtúr
senior tag
Valaki mutatna nekem egy linket egy remekül működő S3 driverhoz XP alá?
-
GombócArtúr
senior tag
A Savage4 szerintem igencsak 2X-es AGPt használt... vagy tévedek?
S3TC-t azt az Unreal Tournament is támogatja nem?
Közben összeraktam a másik gépet:
Celeron466@525 160MB RAM Win XP és az S3 kártya
a memóriák Turbón és 2es késleltetésben mennek, így csinált 898 pontot a 3d mark2000el 640x480ban wáóóóó!
Sajnos Quake3 közben lefagy, a driver miatt sztem, mert miután újraindul azt írja hogy ellenőrize a meghajtóprogramját a videokártyának, mert nemtommijen hibát vétett... hurrá! nem tud valaki valami jó (és gyors) drivert hozzá?
-
GombócArtúr
senior tag
TNT2 Vanta 8MB elég dúrván hangzik...
mit is jelentett a Vanta? mi volt butított rajta? -
GombócArtúr
senior tag
Emlékszem a régi konfigomra, 166Mhz@190MMX proci, S3 Trio64 V2+ 64MB RAM, és nagynehezen összesprórolt pénzből megvettem a Voodoo2-t egy használt cuccokkal kereskedő (sztem jó drága) számtekboltban.
Hát hogy a half-life milyen szép lett hírtelen, de mégis inkább v2 nélkül játszottam, mert a kis proci+kevés memória miatt állandóan kiakadt egy idő után...
Van számottevő külömbség a teljesíményben Savage4 és Savage4 között? Van két darab, az egyik aristo márkájú, narancsszínü kisebb nyákkal, a másikat még nem próbáltam, az nagyobb nyákon van és zöld. -
GombócArtúr
senior tag
Úha, 640x480ban 1380! pontot csinált!
aahhh micsoda sebesség! ''Szabadság, szeretem!''
Igen, a Voodoo fénykora a voodoo2-es kártyák idején volt! De akkor aztán nagyon! -
GombócArtúr
senior tag
Talán inkább az a rohadt nvidia...
A 3DFX problémái a V3tól kezdődtek, amiből még ugyan sok kártyát adtak el, de állítólag csúnyább a képe(alkalazásfüggő) és gyengébb volt az akkoriban megjelent TNT2-nél, mellesleg ábszolút nem támogatta a 32bites renderelést (igaz hogy 16bitesen egy kis trükkel 24bitesnek nézett ki a kép). -
GombócArtúr
senior tag
Én azt hittem a Voodoo3 at legalább egy kicsit megszorongatja, dehát sansztalan...
-
GombócArtúr
senior tag
Ez nekem magas, ez a filmkérdés. Egy haverom gépén,
a bizonyos 375mhz, 128SD Voodoo3 2000 16MB tök jól mentek a filmek.
Nekem pedig: Shuttle alaplap, PII400@333 (max 83fsb)512K cache, 320MB ram, Geforce2 MX400 64MB WinXPés Ace mega codec packal szaggattak mint a fene.
Most akkor hogyis van ez?
Igazából az lenne a fontos hogy:
Shuttle lap, PII400@333 - 192MB ram WinXP vel lehessen filmeket nézni. Ehhez milyen vga-ra van szükség?
Vagy nem is inkább a VGa hanem a codec a kérdés? hogy mennyire terheli le a gépet? Vagy az esetlegesen lassú Shuttle alaplap a gond... -
GombócArtúr
senior tag
Háj! nos a szüleim gépébe került egy ilyen kártya, éshááát nagyon lassúnak találom: 3D Mark 2000ben 988pontot csinált 1024x768ban, alapbeállításokkal Matsonic Tualatin alaplap 667Mhz-es celeron és 320Mb ram mellett.
Arra emlékszem, hogy egy haverom gépét tesztelgettem és: celeron 333@375, acorp AT alaplap, és 128mega társaságában csinált 1450pontot, igaz 640X480ban. Ehhez képest reális hogy a savage ennyit teljesítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest