- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Hát egy ilyen régi kártyától ne is várj sokat.
-
Nightbird
csendes tag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
S3 Savage 4 RULEZ 4 Ever!
Más mondanivalóm tulajdonképpen nincs, csak annyi, hogy sajnos az S3 nagyon rossz drivereket adott ki a kártyáihoz. Most ezt értsd úgy, hogy rettentően rosszat, sőt még annál is!Ez bizony nagyon nagy kár volt, bele is halt az S3.
Amit tehetsz, hogy megpróbálsz különböző hekkelt drivereket letölteni, anno én is azokkal nyomultam, más nem is nagyon volt.. Ott azért lehet lökni a teljesítményen és gyorsabb lesz a kártya, mintha referencia drivert használnál (remélem jól emléxem a referencia driver fogalmára és ez ideillik).
Savage4Ever! -
BluEyes
őstag
válasz
GombócArtúr #71 üzenetére
A GeexBox tulajdonképpen egy Linux disztribució, ami mindössze egy feladatra, nevezetesen audio és video állományok lejátszására van összerakva. Egy apró, néhány megás cd-image fájl az egész. Nálam eddig mindenféle formátummal megbírkózott.
Win alá, főleg régi celeronokra javaslom a Vlc-playert. Az összes közül (amit próbáltam) ennek a lejátszónak a legkisebb a prociigénye. Bővebben: link -
wedlock
tag
válasz
GombócArtúr #89 üzenetére
Keresd itt Bővebben: link
-
Keitaro
addikt
válasz
GombócArtúr #74 üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
neduddki : végülis ha bele sikerül belenyomni valamelyik napomba én nem ellenkezem
BME Gellért téri részleg?Úgy emlékszem a kémiások arra vannak
Yutani : nem, először Q3-ban, minden tesztben azzal is villantottak, mutogatták, hogy mennyivel szebb az ég S4-en mint máson. Csak az maradt ki, hogy a bugos driver miatt legtöbb esetben néhány textúra egyenletesen villogott
Anno FF8 miatt vettem új videokártyát, V1-ről váltottam S4-re, de nagyon megbántam.... a V1 a pici memóriája miatt két kisebb hibát produkált össz a játék alatt, az S4, meg végig villogtatta a képembe a hátteret, azt hittem bedilizek...
[Szerkesztve] -
kokobe
őstag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
normális hát!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
GombócArtúr #66 üzenetére
meg bizony.
-
Manitou
veterán
válasz
GombócArtúr #62 üzenetére
2GHz AMD XP
-
Manitou
veterán
válasz
GombócArtúr #56 üzenetére
Futtattam már egy 3DMark2001SE-t ezzel a 8MB-os kártyával
Igaz csak 800x600 16bit-en
Jah ez 100/125@160/160-on sikerült elkövetni.100/125-ön ~1950pont
[Szerkesztve] -
válasz
GombócArtúr #56 üzenetére
Ugyan úgy 64bites, mint az M64, csak még lassabb és nem támogat csak 4-16MB memóriát (viszont a nem-LT verzió tud DFP-t is kezelni). Hallottam már olyat is, hogy tkp. nem is TNT2, hanem TNT magra épül, csak kisebb csíkszélességen hogy még olcsóbb legyen (de ez nem biztos).
-
Overlocker
veterán
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Nekem most átmenetileg S3 Savage4 16MB-s van a gépbe,elég forró a 32Mb-s változat hüvősebb.
Ami meglepő: Tesónak fut rajta a Sims2 -
asturel
őstag
válasz
GombócArtúr #6 üzenetére
nekem 633 cerka (9.5x66) 512kb-os ali vga, 128 ram, es meg tv-t is neztem.. igaz deinterlace filtert mar nem birta el
meg moviet is 800x600 56hz 16bitbe neztem..
de azis valami
persze konzolon
-
zLegolas
őstag
válasz
GombócArtúr #6 üzenetére
Éppen a 7végén vettem egy ilyent 16MB-osban (500Ft), be is izzítottam Feather-rel meg Mandrake-8-cal egy PII/233MHz/64Mb-os gépen.
Ha filmnézésre kell, töltsd le a GeexBox-ot, ha fizikailag lehetséges, ezzel mennie kell. A RAM bőven sok hozzá, ha lehet ilyent mondani...
Sajna a GeexBox-ot nem futtattam, este majd megnézem, és informállak, ha kell...írj egy figyelmeztető mail-t, akkor azon nyomban megnézem és nem fogom elfelejteni!
Mondjuk a Voodoo3 nyomába sem ér, az tuti! -
Manitou
veterán
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
A cerka nem bírja kihajtani
Nekem is volt ilyen kártyám egy Butterfly 32MB-os.
Duron 750 mellett ~ 1200, húzva 1700 pont volt a vége(1024x768), 3DMark2001SE-ben meg valami 700 pont . Én a RTCW-t ezzel a karival toltam végig. -
_az
senior tag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
99 nyarán jelent meg kb, akkoris az abszolút középkategóriába tartozott, szal azt mondták, hogy nem gyors, de szép a képernyője... namost ugye q3 is 99 decemberben jelent meg és zabálta az akkori csúcsgépeket...
-
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Az egyém annó olyan 1050 pontyot csinált 3dm2000-ben, defaultban.
A gép: Cel300A@465, 256SD, Abit BF6, Colorvision Savage4 GT Pro
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
válasz
GombócArtúr #6 üzenetére
Vagy a ram karcsú...
-
wedlock
tag
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
Nekem is volt annó réges rég ilyen karim,és hamar rájöttem hogy nem a legjobb választás.Játékra már 2001 ben is alkalmatlan volt,lehet hogy ma már egy divx-es fil is komoly problémát jelentene neki..
-
wedlock
tag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Teljesen reális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest