Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akinek nem megy a driverben minden alkalmazásvezérelt kell hogy legyen. Ha nem ez a baj passz.
-
Peat;)
veterán
Van a végefel pár rész ahol szinte megáll a kép amit nem értek igazán. Nem hinném hogy a vga a baja, neked 1giga ramod van, ha azzal is beakad lehet beleraktak egy lassító részt?! hogy úgy érezzük kell nekünk az x800? Vagy a vga-n kevés neki a 128mb? Passz, a vége nekem gyanús az biztos..(elején ahol jön a csaj ott van az a repülő mögötte és tök folyamatos a kép ,a végén pedig ott szinte ledermed a kép csak a hapekot mutatja/ná a repülővel, nem hinném hogy a hímnemű jóval több poligonból állna))
-
Peat;)
veterán
Nincs fenn frapsom, de 9800np-vel(alapon!!) az elején (csak 512 ramom van) nagyon akad, végiggörgetem a képeket utána elindítom teljesen nézhető a nagy része! Sajna vannak olyan részek is ahol csak pár fps lehet:( Csak akkor hal be a kártya amikor a hapek meg a csaj egyszerre van a képen+ egy-két nindzsa.Meg amikor nagy tér kerül be a kamerába. Egyedül a csaj teljesen jó sebességgel mozog. Amikor verekedik ott is tűrhető. Ilyen játékok még jó ideig nem lesznek mégis meg bírja mozgatni egy 9800-as(pl. árnyék nélkül, meg kicsit vissza a részletesség 1/3-a már mennie kéne a demonak simán szerintem)! Tehát 1-2 év múlva kell csak cserélni ha akkor még játszok.
Egy megjegyzés: ennyi poligonszám mellett van értelme az élsimításnak? Mert szerintem nem...(egyébként ha bekapcsolom a driverben nekem nem indül el, 4.4 catalyst)
Van egy olyan gyanúm, hogy 256 mb-os 9800xt-n teljesen tűrhető lehet, vagy nem:) . De a memória az nagyon kell nekije. -
Peat;)
veterán
Egy überlámernek leírná valaki miket honnan kell letölteni, és aztán mit kell csinálni? Köszke:)
Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest