- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
"Zyxel P334-WT EE routerem van, eddig jól működött, de most lassan villog a power led, és nem lehet hozzá csatlakozni se wifin, se kábelen, így a webes admin részt sem tudom megnézni. Reset/áramtalanítás nem segít. Neten sem találtam hibaleírást..."
Az ügyfélszolgálat szerint tönkrement a konfig állománya, így állandóan újra boot-ol. A szervízben javítják...
-
FixY67
senior tag
Mielőtt kukáznád, kérdezz rá a Zyxel-nél! Van itthoni supportjuk is. (www.zyxel.hu oldalon megvan a mail címük).
Persze az is igaz, hogy ebből a dobozból max. 3.6Mbps sebességet lehet kicsikarni a legfrissebb firmware-rel - ha anyagilag megengedheted, akkor talán érdemes másikat venni. -
Kicsit kutakodtam, és azt találtam, hogy ilyenkor a 192.168.1.1 -en a WAN(!!!) porton keresztül elérhető a router menüje, rá kell tölteni egy másik firmware-t, és akkor jó lesz. Ha nem akkor kuka.
Ezt a hibát a leírások szerinte akkor szokta csinálni, ha rossz software kerül rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest