- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyjából annyit, vagy csak kicsivel többet, mert a legtöbb mobiltelefon 2.4 GHz n szabványon csak 20 MHz képes, mimo nincs, így 72-75 Mbps maximum a kapcsolati sebesség, abból a hasznos meg a fele környékén mozog.
néhány újabb csúcskategóriás mobiltelefon már 2.4 GHz sávon is 40 MHz, illetve amúgy mimo képes, de ezeket még nagyítóval kell keresni, ha összességében nézzük a mobiltelefonokat. -
szia,
vagy a mobileszköz a szűk keresztmetszet, mert például 2.4 GHz sávon nem 40 MHz/mimo képes, így ismerni kellene annak is a pontos típusát, mielőtt tovább keresed a hiba forrását a router irányában, mivel annál sokkal kevesebb a hibalehetőség, hiszen ismert a specifikációja és ideális esetben wifi útján is tud 60 Mbps sebességet.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Igazából, ha nincsenek extra igényeid, és a wifije is kellően erős lesz, akkor a router feleslegessé is válhat, hiszen ez lenne a HGW lényege, hogy két eszköz egyben! Csak sokan úgy vannak vele (köztük én is), hogy lehetőség szerint inkább legyen modem, és egy saját router, mert semmiképpen sem bíznám a LAN hálózatom tűzfalát egy olyan eszközre, amit nem 100%-ban én felügyelek, illetőleg nálam a router egyéb funkciókat is ellát, pl. ftp és webszerver, valamint torrent kliens is fut rajta, tehát még ha akarnám se tudnám lecserélni egy szolgáltatós eszközre!
Egyébként probléma nincsen, össze lehet kötni a HGW-vel is a routert!
-
-
Szerintem 90%, hogy a modem döglődik, ezeknek a szürke csodáknak már lejárt az idejük! Sosem voltam T-s, így nem tudom mennyire szaroznak a cserével! Javaslom jelentsd be, mond meg, hogy már egy sok éves modem van nálad, és szakadozik a net! Próbáltad router nélkül is, a helyzet ugyanaz! Mondjuk lehet, hogy már HGW-t fogsz kapni helyette, mert a T mostanában mindenkinek olyat ad!
Másik lehetőség, hogy veszel magadnak egyet! Újonnan típustól függően 7-10k körül van az ára, használtan a hardverapro-n már 2k-ért is szokott lenni fekete modem!
-
-
-
-
Def26
félisten
Ez egy asus dls nt21u b1 cucc. Szerintem egyben modem is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest