- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
erdoura #28858 üzenetére
Támogatása egy nagy nulla, nekem is porosodik egy hasonló csak Ds-wr 302n a szekrénybe, még a saját szervizük is azt mondta vegyek újat. Szintén a magyarosítás nyírta ki. Kényszerből vettem, de semmit sem ér, egyszerűen nem érdemes foglalkozni vele. Dobd el jó messzire és vegyél egy normálisat.
UI. Van szerkesztés gomb, légy szíves használd
-
btz
addikt
válasz
erdoura #28856 üzenetére
De hisz ez a válasz. Ha dolgozni akarsz, vegyél egy normális megbízható garanciális eszközt. Tudom sokan megveszik az ilyet mert ez a legolcsóbb 4000ft-os router a boltban aztán otthon meg csak a szívás megy vele. Ennek a ....nak akkor is hektikus a működése, ha csak simán be akar valamit konfigolni az ember, nemhogy még egy valószínűsített téglásítás után. Hidd el hogy párszor már elhívtak ilyen tipushoz, volt vele dolgom, pedig ott nem birizgálták az fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest