- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteHawk24
tag
válasz
Stonerice #23905 üzenetére
Ja az nem driver, hanem kommunikációs csatorna, de értem mire gondolsz.
Viszont ilyen nincs, mivel virtuális USB portra van rádugva, a gép nem sejti, hogy van ott egy router is.
Közben a szkennernél sikerült egy bővebb hibaüzenetet kicsikarnom mi szerint még folyamatban van egy másik szkennelés, és ezért várni kell. Aztán a router megint eldobja és mintha ki lenne húzva nem látja a nyomtatót. -
-
WhiteHawk24
tag
válasz
Stonerice #23876 üzenetére
Talán, de ha közvetlen a gépre dugom minden jól működik. Lehet gépről telepítem a drivert, és azután dugom csak routerre. Holnap ki is próbálom.
Intruder2k5
A nem látja azt jelenti, hogy az ikonja elszürkül, mintha kihúztad volna az USB-t vagy kikapcsoltad volna a nyomtatót. Offline-nak jelzi a nyomtatót. -
-
lanszelot
addikt
válasz
Stonerice #22849 üzenetére
Hello!
Nincs windows-om, így semmi féle driverre nincs szükségem! No és az a progi is windows-os.
A jelerőséggel a két eszköz között semmi gond, kb 2m-re vannak és gipszkarton fal van közöttük, épp azért raktam oda a routert.
A hub-ot nem állítgathatom! Az úgy van ahogy van! A leírásnak megfelel az alap beállítása.
Amúgy dual band -ot ad, és azt is akarom osztani. Azaz 2,4g és 5g. 2,4g 6ososn van, az5g 36-oson.
WPA a titkosítás.
De ezek miatt nem szabadna a két eszköznek össze akadnia, tehát tuti nem ez a probléma! -
válasz
Stonerice #22849 üzenetére
Stonerice: Sajnos csak b/g/n mixed vagy b/g/ mixed a választható, így ezen nem tudtam változtatni. A channelt-t átállítottam 40 Mhz-re, titkosítás WPA 2 + AES. Xirrus Wi-Fi Inspectorral figyeltem az RSSI-t eddig, -75-re sikerült letornászni kb.
Gubek-Einste: Nem ilyen egyszerű sajnos, nem opció a kábel, egy fallal arrébb van a net kivezetése, csak onnan tudom megosztani. Egyébként évekig torrenteztem 941ND-ről probléma nélkül, azért nem kéne egy ilyen relatív kis sebességnek gondot okoznia.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest