- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Először ezek közül valamelyik, illetve valamilyen MAC-es változat.
Aztán próbálj alkalmasabb helyet keresni a routernek, mert a -70dBm már igen kevés. (Szomszédok ?) (Néha 5 - 10 cm is sokat jelenthet.)
5 GHz-en még erősebb csillapításra számíthatsz. MAC alkalmas az 5 GHz-es WiFi-re ? -
TP-Linkek általában defaultban a 192.168.1.1-en vannak, de ha belépsz az Alma -> Rendszerbeállítások -> Hálózat -> TCP/IP menüpontba, akkor látni fogod a router IP-jét. Azt beírod a böngészőbe, és az admin felületre belépve meg tudod változtatni a router által használt csatornát. Az admin felületre a default jelszó admin/admin, ha nem lett megváltoztatva (mondjuk javasolt).
-
-
madle
őstag
ez lenne, ahogy bejöttem a szobába. Azonnal megcsuklik a jel. A csatornákat nem tudom állítani sehol ebben az inSSider 4-ben, nem enged semmit konfigurálni. Most meg a többi jel el is tűnt pedig ki van pipálva mind.
Sikerült, és így néz ki a környék. Bár én nem tudom valamiért állítani a csatornákat ebben a programban. Lehet behalt a routerem és nem tudja azt a szintet mint eddig?
Vagy vennem kellene egy 5Ghz-eset? Ott például senki nincs. -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest