- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
KonzolKartel #33884 üzenetére
Talán egyedi openwrt build van rá, nem tudom a 3-assal mi a helyzet. A pandorabox oldala most nem elérhető.
Padavant lehet rá forgatni a prometheus scripttel, de ott többeknek volt gondja a nand flash hibáival és az csak soros porton javítható. -
woodworm
veterán
válasz
KonzolKartel #33878 üzenetére
A xiaomi nem tud igmp-t, lehidal az iptv-től.
-
válasz
KonzolKartel #18526 üzenetére
WL-500gP-vel és NTFS-el szerintem nem is lesz több! Linux-os ext3 filerendszerrel szokott lenni 3-3,5MB/sec, esetleg FTP-n 4MB/sec körül, ez a router többre nem képes sajnos!
Próbáld meg FTP-vel, FileZilla-val, tapasztalatom szerint azzal lehet a leggyorsabban elérni a HDD-t!
-
válasz
KonzolKartel #18509 üzenetére
Gondolom desktop linuxon formáztad és nem a routeren, ezért vannak jogosultsági problémák!
WL-500gP-re ezekből válassz egyet tetszőlegesen!
-
válasz
KonzolKartel #18507 üzenetére
Újabb fw-t nem találtál? Az már vagy... nem is tudom, 4 éves?
Ráadásul nekem úgy rémlik, mintha az 54-essel lett is volna valami bajom anno, ezért a TomatoUSB-ből az 52 volt az utolsó, amit használtam!
A HDD-n milyen filrendszer van?
-
csixy
addikt
válasz
KonzolKartel #18447 üzenetére
Ha megfigyeled, akkor láthatod, hogy sajnos a második antenna meghajtásához való SMD alkatrészek nincsenek beforrasztva, mert valószinüleg azok más variációban a dir 515-ben kerülnek nyilván más chipsettel kiépítésre.
Tehát kár a benzinért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1 humoros
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest