- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
xrvman #41531 üzenetére
A Telekom a szolgáltató, de itt ez szerintem mellékes, mert a tőlük kapott router (szintén csak ideiglenesen) bekapcsolt wifi kapcsolatával nincs probléma, csak a sajátommal (a mobilnet Yettel). A kapcsolat optikai, ezért szolgáltatói eszköznél nincs modem üzemmód, a router funkció nem kapcsolható ki (kell az androidos tv-boxnak), annyit lehetne tenni, hogy átengedem (pass through) a forgalmat a saját router felé. Ezt még nem tettem meg, mert nem látom értelmét, ugyanis eddig a rendszer minden eleme jól működött. Én nem változtattam semmit, ezért laikusként arra tippelek, hogy a saját eszközzel van valami baj. De ha a hozzáértők azt mondják, egy ezt vagy azt akkor is érdemes kipróbálni, ha elsőre nem is tűnik logikusnak, akkor megteszem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
xrvman #41508 üzenetére
570-es a modem, csak ahogy neten kerestem a használatit, 571-hez valót találtam. De nagy különbség nem lehet.
Igen, automatikus IP van beállítva.
Hát ez azért vicces dolog hogy működés közben nem lehet kábelt cserélni
Attól hogy most megoldódott, mondtam anyámnak, hogy hívják fel a szolgáltatót holnap és nézzenek rá. -
xrvman
őstag
válasz
xrvman #41469 üzenetére
Megvolt minden, reset is, NVRAM törlés is, és mégis jelentkezik a hiba.
Bármely oldalt megnyitok, eleinte teker vagy 7 msp és hirtelen betöltődik, vagy időtúllépés, és újra próbálkozás után azonnal betöltődik. Játékok alatt is van ez a késlekedés.
Router oldalára be tudok lépni IP-vel router asus commal is.
Vezetékesen vannak jelen a hibák. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest