- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #12387 üzenetére
Köszönöm, másodjára sikerült. A portable programmal csináltam. Töröltem az NVRAM-ot és újraindítottam a számítógépet is. Most ilyen lett. Nézd meg a képet légy szíves. Miért Linksys, miért nem Asus?
-
válasz
Intruder2k5 #12384 üzenetére
Ha most úgyis villog akkor már nem kell a reset gombot nyomni és ki-be dugni a kábelt?
Ja, ha sikerül akkor a böngészőből tudom megnyitni a router beállításokat? -
válasz
Intruder2k5 #12382 üzenetére
Igen. Újra flasheltem, végig ment a zöld csík, majd áramtalanítottam a routert, áram vissza és megint csak villog.
-
válasz
Intruder2k5 #12379 üzenetére
Oké. Kipróbálom.
-
válasz
Intruder2k5 #12377 üzenetére
Értem. Ha minden rendben megy akkor az Optware szükség van vagy a Tomato elég?
-
válasz
Intruder2k5 #12366 üzenetére
Reggel áramtalanítottam, újraindítottam, majd reseteltem is. A router működik rendben ez a beállítási oldal hülyeség zavaró egy kicsit. Ez a Tomato tud magyarul?
-
válasz
Intruder2k5 #12363 üzenetére
Most is töltök le, az összes led világít folyamatosan, de még véletlenül sem villog. Már egyszer újraindítottam a routert, de semmi változás.
-
válasz
Intruder2k5 #12360 üzenetére
Alapból ez a képernyő jön be ha a böngészőből lépek be. Innen nem lehet tovább lépni semelyik beállításra.
Most reggel reseteltem a routert és mindkét gépről töröltem az Asus Utility programot. Ahogy a böngészőből beléptem megint ez a képernyő fogadott, de szerencsére felugrott a gyors beállítási ablak és így újra beállítottam mindent. Viszont mikor megint a Network Map-ra kattintottam csak ez a kép jön be. Látszik, hogy valamiért az egész fel van csúszva, mert a tetején látni kéne a nagy Asus feliratot és jobb oldalt alul ahol a kis ablakban a "More Config..." van ott legördítem az ablakot, de hiába kattintok bármelyik feliratra nem csinál semmit. A képen a PC ábra mellett van egy üres mező, tegnap mikor az egészet elkezdtem akkor ott az USB-re csatlakoztatott eszköz látszott. Pen drive vagy nyomtató. Már a Chrome böngészőt is próbáltam, de ugyanez van ott is. -
válasz
Intruder2k5 #12358 üzenetére
Most is elkezdte ezt a parancsfájl hibaüzeneteket ahogy a Network Mapra kattintottam. Végül is minden működik csak a böngészőből nem lehet bejutni. Az az érdekes, hogy két gépen és két féle böngészővel ugyan az a hiba. Majd holnap, azaz már ma megpróbálom, hogy az Utility programot letörlöm, hátha az kavar be. Bár anélkül meg nem tudok belépni.
-
válasz
Intruder2k5 #12353 üzenetére
Tegnap még jól működött, aztán az egyik belépésnél kezdte. Érdekes mert a laptopon és az asztali gépen is ilyen. Viszont feltelepítettem a lemezről az Asus utility programot és abban van a Router Setup Wizard. Ha azt elindítom akkor általában be tudok lépni
Viszont ha ott fent rákattintok a Network Mapra akkor kezdi ezt a hülyéskedést és megint csak ez a kép jön be. -
válasz
Intruder2k5 #12344 üzenetére
Firefox és IE. Mindkettőnél ez van.
-
McDog
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12349 üzenetére
Akkor még nem tudtam, hogy azt használja, csak mikor kérdezted az e-mail címéből kiindulva és mert ismerem a felhasználók eme oldalát, hogy meggyőzőbben érveljek gondoltam tesztelem. Második oldalon ahol próbáltam már bejött...
-
McDog
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12347 üzenetére
A felhasználók nem kis százaléka nem használ mindenhez más-más jelszót, olyan helyen is ahol 30 naponta kell változtatni általában megváltoztatnak pár karaktert. Ha én nem is fogok semmit sem, ha ezt a jelszót máshol is felhasználja, ott esetleg felhasználhatják.
Ha kétkedsz. pl próbáld ki a e-mail címét a jelszóval a Facebookon.
Gondolom meggyőztem őt is és téged is.....Ha már ő nem is tudja leszedni a jelszavas képet, valami moderátor utólag leszedhetné.... -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #12339 üzenetére
Köszönöm
-
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12300 üzenetére
Azóta le se fagyott... van feltöltésem is újra
40M-es net 48M-en megy
2M-es feltöltés 2.03M-el megy
elég jól teljesít ...nem fogja vissza a sávszélt se... imádom ezt...ezek szerint anno nem volt szerencsém.
még a hdd-t rákötöm s utánna mehet nyugodtan
még1x köszönöm a segítséget...lehet múltkor nem a legjobb fw-t tettem fel tomatobol
jobb mint dd-wrt s mint a gyári is
-
THansi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12322 üzenetére
Pedig úgy látom, te eléggé topon jársz a routher beállításokban és a segítségekben
egyébként egyáltalán nem vagyok vele én sem megelégedve, bár laptoppal wifivel csak néha vacakol, de hogy az új telefonomat miért nem engedi fel csak pár pillanatra?!
Annyi lesz még, hogy kimegyek nagybátyámhoz, neki is ugyan ilyen a routherje mint nekem, ott mit csinál.
Szted, ha ott működik, enyémen pedig nem, akkor mit lehet csinálni? -
THansi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12320 üzenetére
sajna nem oldotta meg a problémámat, ugyan úgy beáll a hálózat, ha rákapcsolódom telefonnal
2 oldalt szépen betölt, utána pedig annyi neki...
Pedig már a titkosítást is levettem, hátha azzal van a baj, hogy jelszóval védem a hálózatot, de nem.. -
unicumnext
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12312 üzenetére
Köszi! Siker
-
unicumnext
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12310 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam. Valami nem akar összejönni.
Megváltoztatom az IP, a maszkot, és mivel átjárót is kell adni, azt 192.168.1.1-re vettem. Odáig eljutok, hogy gyorsabban villog, de nem tudok csatlakozni ssh-val a 192.168.1.2-re -
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12288 üzenetére
Hülyén hangzik...de tegnap este óta a feltöltés is jobban megy...azota ami a csövön kifér. Ezek szerint fw problémám volt...
-
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12278 üzenetére
Nah egész éjjel futott torrent semmi baja eddig. Feltöltés is szép, A végén a gyári lenne a hibás?
Amúgy múltkor nem ezt használtam...vmi régebbit lehet az volt a gond.
Thx a helpet... még torrent kliens is van benne ez kell nekem
-
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12267 üzenetére
Oh ezzel jól megy, itt nincs visszaesés sebességben sőt jobban is megy... jön a stabilitás tesztem...
thx a helpet ...megírom majd mi a vége...remélem jó lesz
-
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #12275 üzenetére
Értem!
Gyanítom hogy inkább ez lehet a probléma, mivel beload-on jól működik a dolog!
Nem nagy gond ez, csak azért megkérdeztem hátha mégis nálam van valami.
Köszi a segítséget! -
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #12270 üzenetére
Nem tudom, higgyem-e el, mivel nem értek hozzá mondhatnak bármit!
Korábban működött max sebességnél is, vagyis 25 megával töltöttem le miközben 10 megával fel.
Amúgy legyen bármennyi a letöltési sebesség, feltölteni nem akar egy időben. -
driver18
tag
válasz
Intruder2k5 #12260 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy ilyen problémák miatt írtad a TP-LINK-et.
Csatornát már próbáltam váltani. -
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12267 üzenetére
Oks kiproballom azt meglátom mit is mutat avégén
-
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12265 üzenetére
Jaja...ez mindig alap....40M-ről mért stabil 20-at...1 hónapon keresztül...mondjuk egyszer sem fagyott le akkor...
melyik klienst ajánlanád? tomatobol?
-
ftc
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12262 üzenetére
Tomatoval a sávszélem a felére esett vissza...
-
driver18
tag
válasz
Intruder2k5 #12153 üzenetére
Végülis egy TP-LINK TL-WR841N típusú routert vettem. Semmit nem változott a jelerősség a másik szobában, de talán majd a kettő routerrel összejön.
Viszont van problémám most a TP-LINK-el. Androidos telefonnal csatlakozok rá wifivel, egy pár percig működik az internet, majd se kép-se hang. Ez mitől lehet? Sima T-home adsl, PPoE-nak automatikus csatlakozással beállítva a router. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #12208 üzenetére
Ááááh, pont azt állítottam át automatikusról a 6-os csatornára.
Köszi az infókat, a többinek még utána kell néznem
-
válasz
Intruder2k5 #12188 üzenetére
Köszönöm. Azt esetleg hol tudom megnézni, hogy a játék milyen portokon menne ki?
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #12191 üzenetére
Köszi a tippet, írtam is neki üzenetet, minden infóval, remélem ő tud mondani valamit. Helpdesk-es meg annyit mondott hogy a gépem környékén nézzek szét, meg hogy csináljak 1 vírusírtást. Nem akartam már mondani hogy okés persze, vírusírtással fogok kezdeni, mert tuti az bontja a netet mind a 2 gépen
Amúgy én modem-re tudok gondolni, hogy az a hibás. De mondta hogy nemtudja felvenni hibának mert csak 3 szakadás volt 24 órán belül. Kössz bakker mondom. Akkor tudja csak ha 10-15 szakadás lesz, frankó mondom.
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #12189 üzenetére
Gyári van rajta
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #12184 üzenetére
Abba alapból van ilyen diagnosztika? Az emelés 1 hete történt, és ma jött elő igazából ez a hiba. Ha nem bírná a vonalam akkor szerintem előbb kikellett volna jönnie ennek a hibának.
-
válasz
Intruder2k5 #12185 üzenetére
Az mit jelent, hogy a forwarddal van a baj? Ezt elmagyaráznád nekem?
Nagy gáz ha a DMZ-t bekapcsolom?
-
jozsi252
veterán
válasz
Intruder2k5 #12181 üzenetére
De van, valahol még van elfekvőbe. Amolyan vésztartaléknak tartom.
-
válasz
Intruder2k5 #12180 üzenetére
Szia!
E szerint jártam el pontosan:
[link]
Ezen leírás szerint nem megy!!!
Kipróbáltam, úgy csináltam mindent és nem megy. Rámegyek a játék menüjében a Find Game-re és nem talál semmit. Ha bekapcsolom a DMZ-t vagy nem használom a rootert, azonnal talál játékosokat és szervert!
Szóval, szerinted mi lehet a gond és miért nem mehet? -
unicumnext
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12163 üzenetére
Szia,
asus rt n13u-ról van szó. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Intruder2k5 #12170 üzenetére
Na, hát megcsináltam (kétszer is, először feltettem a DD-WRT-t, de nem tudtam, mit hol keressek rajta, ezért rátettem a gyárit végül), minden szépen működik.
Köszön a segítséget.
Azért ha lesz időd kifejteni a DD-WRT lehetőségeit, akár vissza is tehetem ha megéri, már nem félek a dologtól egyáltalán.Hálám üldöz.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Intruder2k5 #12170 üzenetére
OK, akkor megnyugodtam hogy nem és szúrtam el.
És ez a DD-WRT mire jó, miben jobb a gyárinál?Szerk:
A dd-wrt-s frissítés menete uaz, csak ne a gyári firmware-t állítsam be, hanem az általad linkeltet, és slussz? -
MittuDomain_
őstag
válasz
Intruder2k5 #12167 üzenetére
Mivel azt sem tudom, mi az a DD-WRT, gondoltam a link alapján csinálom, amivel a következő bajom van:
Kellene a tomato-firmware linkje, ha már csinálom, jobbá is tenném, ezt viszont nem találtam meg az oldalon. Vagy tegyem csak rá a gyári 2008-ast?
A pc-n pedig csak 1 Ethernet port van, vagy a netet kötöm rá a UPC modemén át, de az dinamic IP-t kér, vagy a routert, de akkor nincs netem.
A rouerbe meg legyen egyáltalán bedugva a net kábel WAN-on, ne legyen, vagy teljesen mindegy.
A Hard resetet megcsináltam, jött a lassú villogás, töltöttem volna fel a gyári firmwaret, de a 192.168.1.1-re sem tudtam belépni. Most a restoratin tool-al állok neki, hátha sikerül. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Intruder2k5 #12165 üzenetére
Köszönöm a segítséget, nekiállok olvasni, mit kell/érdemes tennem akkor. Nem vagyok egy expert user, de így elsőre azért nem mondanám rá, hogy kínai. Esetleg norvég.
De ha van megoldás, az már megnyugtat.
Lehet ha elakadok, még zaklatlak.
-
Koppy96
tag
válasz
Intruder2k5 #12149 üzenetére
Aha.. sejtettem. De még is a nethez való csatlakozási adatokon és a Wifi jelszón kívül miket kell még beállítani ? A Quick Setup menüben csak ezeket lehet, és innentől kezdve elméletileg jó...
-
driver18
tag
válasz
Intruder2k5 #12153 üzenetére
És a D-link ennyire rossz minőség (ár alapján) ?
[link] -
driver18
tag
válasz
Intruder2k5 #12151 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Egy darab WiFi hálózat van a környéken, ami a szomszéd házból jön.
Csatornát próbáltam, ugyanilyen reménytelen volt a helyzet. -
Denee
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12139 üzenetére
Köszönöm az infót!
Szép estét! -
Csabicsekker
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12116 üzenetére
Köszi, kipróbáltam. Nem nagyon érzek változást, bár talán a laptopok jobban csatlakoznak.
Arra gyanakszom, hogy az egyik desktop hálókártyája megadta magát, mert annál van a legtöbb probléma. -
Mentiii
tag
válasz
Intruder2k5 #12133 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Mentiii
tag
válasz
Intruder2k5 #12131 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ
Akkor ezen a channel váltás sem képes cserélni? Mert külföldi oldalakon azt írták.
Haza se kellett vinnem...ha itt maradok hétvégén, amikor nincs senki a kolin, akkor megy mint az álom
:S 5Ghz-es még 5 személyre bontva is drága, inkább beszerzek UTP kábelt...olcsóbb megoldás
Köszi még 1x
-
Jadro
veterán
válasz
Intruder2k5 #12110 üzenetére
Köszi, közben kiderült mi a gond. Az Invitel által adott Zyxel routernek csak egy portja van netre konfigurálva. A maradék háromra lehet a TV-ket dugni. Mivel nekem minimum két eszközöm van amit kábellel akarok rádugni, nem maradt más megoldás mint erre a portra rádugni a saját routeremet. Az általad is leírt harmadik módszer lett a befutó, tökéletesen működik.
Köszönöm a segítséget!
-
Rota
tag
válasz
Intruder2k5 #12096 üzenetére
Még szerencse, hogy a fórum ilyen gyors...
-
Rota
tag
válasz
Intruder2k5 #12094 üzenetére
Bakker.... igen.. Köszi.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12076 üzenetére
Köszönöm uram a segítséget, úgy néz ki megoldódott.
Nem is értem hogy, de kicseréltem az utp kábelt és megoldódott a gond.Pedig amúgy ment vele a net, nem gondoltam volna erre.Hihetetlen, hogy napok óta ezen agyalok és ez volt a gond. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12076 üzenetére
Kipróbáltam a DMZ-s dolgot is, sajnos nem segített.
Két portot kellene kinyitnom, ez egyiknél a TCP és UDP is jó, a másiknál a TCP jó, de az UDP nem.
Én egy programmal néztem és az liírja hogy nem oké.Az oldalt amit linkeltél ott is próbáltam, de ott a nyitott portra is errort dob.Hát nem tudom érdekes a helyzet, lehet gond van a routerral?Természetesen hard reset megvolt már mindkettőben párszor.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12074 üzenetére
Szia.
Igen, már így is próbáltam, de csak fél siker.Tehát valamiért csak egy irányban nyílik meg a port.
Az első routerben beírtam ugye a 192.168.1.100 (ezt a címet kapja a 2. router)
Nem értem mi lehet a bibi. -
Roben
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12067 üzenetére
Értem,akkor ez a lehetőség,kilőve.
Próbálkozom tovább. -
Roben
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12062 üzenetére
Lakásban van az optika és van modem.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Intruder2k5 #12059 üzenetére
igen, így több a fogyasztásom sajnos. Azért felhívom őket, mert ez nem jó így, hátha mondanak valamit.
-
Roben
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12057 üzenetére
Köszi de nálam,van teljes sávszél,csak a routerrel feleződik le.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Intruder2k5 #12044 üzenetére
ez nem túl biztató.
És ha azt teszem, amit javasoltak ?
A korábbi wi-fis router megvan. Azt vezetékesen rákötöm az egyik lan-port ra és a régi routerről veszem a wi-fit. Az újat pedig vagy kikapcsolom, mert ez is lehetséges, vagy úgy hagyom, úgy is jelszavas. -
And
veterán
válasz
Intruder2k5 #12018 üzenetére
(A banki adatokat valóban meg kell adni, de ettől még ingyenes, és a Pro trial azonnal lemondható. Az meg tényleg nem a szolgáltató hibája, hagy valaki nem érti pontosan, mit is csinál. Ok, legyen 1:1
)
-
And
veterán
válasz
Intruder2k5 #12015 üzenetére
"De új regisztrációhoz már nem hozható létre hostname díjmentesen!"
Pedig ez nem igaz: [link]. Az elmúlt évben több regisztrációt is létrehoztam, teljesen ingyen. -
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12015 üzenetére
-
lhurgoyf
tag
válasz
Intruder2k5 #12004 üzenetére
Pontosan ugyanazt, mint a képen.
-
wyktoras
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11986 üzenetére
Köszönöm előre is, próbálom...
-
wyktoras
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11984 üzenetére
Kilenc karakter, kis-nagybetű szám keverve. Channel nem automata, még ott sem lehet keveredés. Admin jelszót változtassam meg? Telepítés után minden ok, majd 1, vagy fél nap és a telefon látja a routert, de a csatlakozás sikertelen, az IP címet sem kezdi el lekérni. Állapot: megjegyezve...
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11976 üzenetére
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11974 üzenetére
reggelek a fórumodra. Engem érdekel ez a téma!
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11972 üzenetére
az "alapismeretek" témakört ez kicsit űbereli.
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11970 üzenetére
jaja. de alap routerekben is vannak alap szűrési beállítások. Nekem 3 routerem van és a leggyengébb TP-Link 542-es is tud valami ilyesmit.
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11966 üzenetére
bocs, nem okoskodni akartam, de tuti mindenki nem tudja, aki esetleg elolvassa.
igen a router is tudja, bár azzal kezdte, hogy nem enged DNS-t beírni, vagy mi. Lehet ezeket sem todja változtani.Ja nem szerver, hanem feloldja a nevet. Igaz.
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11964 üzenetére
a Windows biztonsági beállításainál, tűzfalak beállításainál és még sok egyéb helyen megadhatók ezek a paraméterek. Én mondjuk soha nem használtam ilyet, lehet kellene?
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11958 üzenetére
Még annyit, hogy a saját géped is funkcionálhat DNS szerverként, mégpedig úgy, ha a host fájlban beállítod a domaint a szerver IP-jéhez, akkor az oldalt el tudod érni, ha jól emlékszem még úgy is, hogy a domain be sincs regisztrálva, de a szerveren már létezik.
Nem értem mire jó ez a DNS átírogatás, de lehet most fogok gyorsan sokat tanulni. -
futár
senior tag
válasz
A DNS szerverek frissítése 24 óra, és a világ több pontján helyezkednek el. A rekordokat az Nslookup-ot lekérdező oldalakon lehet megtalálni. Ezért van az, hogy az átállás ideje alatt nem egyforma gyors az elérés különböző szolgáltatóknál. De ez max. 24 óra.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Érdekes ez, mert én az új DNS szervereket nem azért használom, hogy több IP címet lássak, hanem azért, hogy kevesebbet. A sok szemetre nincs szükségem. Majd holnap utánanézek, hogy az általad említett probléma hogy történhet meg, mert én azt gondolnám, hogy mindegy, milyen szolgáltató DNS szerverét használod, az IP címet meg fogod kapni.
Tehát DNS szolgáltató váltáshoz éppen a fordított okból van szükség, hogy a sok szemetet kiszűrje.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Akkor ha nekem a Windows-ban két nem T-Home-os DNS szerver van beírva, akkor azt használja? és a router T-Home-os DNS beállításai nem írják felül a windows beállításokat?
Az ember azt gondolná, hogy a router-é érvényesül.
-
a. sándor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11954 üzenetére
Azt akkor se tudom, hogy ha a Windows hálózati beállítások TCP/IP beállításoknál beírok két DNS szervert, és a routerben is van két másik, akkor melyiknél kezdi az domain-név megoldását? Már négy szerver van beírva.
A domain-név megoldás (domain name resolution) egy összetett folyamat, nem úgy történik, hogy ha a szerver nem tudja, akkor ezt jelzi a kliensnek, ami a második szerverhez fordul. Hanem ha nem tudja, akkor maga a szerver egy másik szerverhez fordul, és így tovább, meghatározott sorrendben.
Szerintem a második szerver csak azért van megadva, hogy amennyiben az első nem működik, akkor a kliens a másodikhoz fordul.
Szóval nem tudom azt, a Windows-ban beállított szerver fogja-e visszadni a címet, vagy a router-é? És a fenti T-Home-os Pirelli-routerben hogyan lehet a DNS szervert átírni?
-
janszy90
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11949 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a részletes választ!
-
janszy90
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11938 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még T-Pontban nem voltam, csak a neten néztem utána, hol lehetne olcsóbban kapni, viszont nem nagyon találtam. Ha mégsem kapok, akkor a sima 360R is jó lesz (az újabb fekete) vagy akkor 321B-s modemet vegyek? Bár kinézetre jobban hasonlít a 321B-re, emiatt lehet az lesz a nyerő.
A másik kérdésem, hogy ha működésre bírom a routert, akkor az elég lesz az összes eszköz kiszolgálására? (4 laptop, 2 telefon)
-
merkerik
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11923 üzenetére
radugom a routerre felvillan hogy bfedugtam valamit de utanna semmi
eloszor kiirja hogy: obtaining network parameters...
utanna: wan port not connected!visszaterve a problemara valami javasla hogy hogy lehetne a router wan reszet mukodesre birni hogy lassa 10 full duplexnek a kabelt ?
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11921 üzenetére
Így oké, de azt gondoltam, hogy kifelé létszik 2db IP. Esetleg komolyabb Dual WAN routerek tudják ezt.
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11923 üzenetére
találkoztam olyan kábellel, mint korábban is írtam, hogy 12-15m után meghalt. 40m-nél többet nem javasolnék, de azt is csak Cat5e, vagy Cat6-os kábellel. Van kereskedelmi forgalomban hibásan elnevezett Cat5-ös kábel, amit Cat5e-nek kereszteltek el, de nem réz a belső huzal, hanem rezezett acél. Így a keresztmetszet lényegesen kisebb, nincs meg a 0.15/szál. Éppen ezért ezeknél nem mindíg valósul meg az adatátvitel a Cat5e kábelekre jellemző hosszban.
-
futár
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11910 üzenetére
Kicsi az esélye, hogy jó legyen.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11907 üzenetére
Ez már jobban hasonlit rá a menűhöz
és köszönöm hogy ennyire késő is segítel képekben
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11905 üzenetére
Köszi! itt is jártam
de most a TP-vel vagyok mert az ASUS-t letettem mert nem tudnék jönni fel a netre.Volt ez a kép is előttem igen.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11901 üzenetére
Helló!
Igen hasonló a kép de nem teljesen igy néz ki
-
Mezcal
addikt
válasz
Intruder2k5 #11886 üzenetére
Nekem meg most 40Mhz-en működik, nem dobál le, míg 20-on ledobált videozás közben.
-
sgx
tag
válasz
Intruder2k5 #11886 üzenetére
Ok, koszi a tippet, kiprobalom!
-
sgx
tag
válasz
Intruder2k5 #11884 üzenetére
Szia!
Inkabb csak szorfozes, youtube, neha az egyik gepen jatek - dota vagy mi a csuda -.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #11878 üzenetére
Szia!
Azon a csatornán vagyok, amiből a legkevesebb van a környéken. Nem az a baja.
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11850 üzenetére
Ok, köszi!
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11848 üzenetére
De akkor csak ez a példány lehet a hibás, vagy ez a típus nem fog menni, és inkább nézzek mást?
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11846 üzenetére
Lan net.
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11844 üzenetére
Köszi, szerintem az lesz.
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11842 üzenetére
Villog a wan led, és már próbáltam a mac cím klónozást is, de az sem segít.
-
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11840 üzenetére
Ugyanazt a kábelt dugom a gépbe és úgy megy a net.
Ha rámegyek a statusban a csatlakozásra kiírja hogy csatlakozik, aztán egy idő múlva kiírja hogy nem tud. -
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11838 üzenetére
Akkor is tök üres.
A statusnál is az internet ip címénél csak 0.0.0.0. van -
Bailey
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11836 üzenetére
Semmi, tök üres a log.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
Intruder2k5 #11827 üzenetére
Vagy szerelő.
-
krizstof
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11820 üzenetére
hali
reset áram alatt igen, és szerintem nem oszt ki IP címet mert odáig jut az xp h 'hálózati cím lekérése'. és ez ugye nem sikerül..ja és van egy ilyen opció az xp-ben (mondjuk nem tudom h mennyire megbízható) h új IP cím kiosztása hiba esetén, ez sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest