- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13988 üzenetére
Hát lehet mégse oldódott meg.
Tegnap éjfélkor ugyan úgy elment a netem, csak akkor már telefont használtam és nem néztem mi a baja. (De nem tudtam elérni a routert azért gondolom, hogy az volt én nem a net.)
-
Vanek Eduard
tag
válasz
Intruder2k5 #13982 üzenetére
Semmivel... Csak a háttér
-
bacus
őstag
válasz
Intruder2k5 #13985 üzenetére
akkor az átmegy a 100ason is
de mindegy, ha a gigabitre esküszöl, felőlem..
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13988 üzenetére
Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Ma egész nap semmi lagg nem volt és ment faszán, ahogy kell.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13951 üzenetére
Ma egész nap nem produkálta a hibát. Lényegében 2 dolgot állítottam át. Beállítottam egy fix channel-t illetve a router IP-jét átírtam 192.168.1.1-ről 192.168.2.1-re, mert a modemnek is 192.168.1.1 az elérhetősége és gondoltam, hátha ez okozza a gondot. (Nem tudom mi oldotta meg de most nem volt gond vele remélem nem is lesz.)
Viszont lenne még egy olyan kérdésem, hogyha rákötök egy külső winchestert akkor lehet-e olyat beállítani, hogy azt hálózatba lássa minden gép aki a hálózaton elérhető?
Találtam ehet kapcsolódó beállításokat, de bármit állítottam át a winchester nem volt látható hálózatba.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bacus
őstag
válasz
Intruder2k5 #13981 üzenetére
ja, torrent nekem is 10 fölött mutat..., a speedtest mindkét helyen csontra ugyanaz.
Az az igazság, hogy PPPOE segitségével limitálják a sebességet, ezt nem tudja semmivel kliens oldalon kijátszatni, optikai hálózat van, igy tulképp mindegy, hogy hol lakik, a 80-as net az annyi..
-
bacus
őstag
válasz
Intruder2k5 #13973 üzenetére
Ezt hogy méri? Mert a mérése rossz. Tipikus hiba az ftp download kiirt sebességét elhinni.
-
bacus
őstag
válasz
Intruder2k5 #13971 üzenetére
Nem kell hozzá szerintem, elég a százas. A teljes kihasználáshoz egy gyorsabb procival rendelkező router kell, az inkább a korlát, szerintem.
Itt az irodában digi 80-an van egy Mikrotik 493AH-val, otthon szintén 80-as digi van, 493G routerrel, az égvilágon semmi különbség nincs, sőt, sokszor érzésre itt a gyorsabb a net az irodámban.
-
OrangeBud
tag
válasz
Intruder2k5 #13966 üzenetére
Na megvolt a firmware update. Remélem most jó lesz
Ha esetleg másik routert szeretnék venni akkor mi az ajánlott? Max 14k ig.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13963 üzenetére
Ok, köszi!
-
OrangeBud
tag
válasz
Intruder2k5 #13964 üzenetére
Igen a másik notin és a két telefonon is. Csak akkor jön vissza ha újraindítom a routert.
Már több beállítást próbáltam,a helyzetét is változtattam.A routert előtte használtam egy másik lakásban,igaz akkor csak 1 gép volt rajta.
3 hónapja itt vagyok az új lakásban és folyamat jelentkezik a probléma. -
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13949 üzenetére
Rendben, holnapra beállítom az SSH-t (Illetve megpróbálom
) és utána csak simán beírom, hogy top és kiírja mi mennyit terhel?
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13945 üzenetére
192.168.1.1 -es címre az az a router felé. Illetve van ez a Load Avg: mutató ami elég szépen megugrik mintha valamit töltene de erőteljesen a router pedig csak játék fut ami alig eszik valamit.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13939 üzenetére
Még egy olyan kérdés, hogy az mitől lehet, hogy Olyan 22-23 óra között minden nap elkezd szarakodni a router. A válaszidő megnő és jópár percig használhatatlan lesz.
Én ezt egyszerűen nem értem. Egész nap semmi baja majd este szarakodik.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13939 üzenetére
Rendben köszönöm meg fogom csinálni, illetve másik helyre teszem majd a routert hátha így már nem lesz gond vele.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13937 üzenetére
Hát úgy látom a másik WiFi nem túl erős mert most nem is látom. De néha előjön, hogy itt van.
Viszont mióta itt van fenn a router nem volt még vele gond, tehát lehet, hogy lenne kéne máshova tennem.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13935 üzenetére
Szia,
de van másik WiFi hálózat is itt. Akkor mit állítsak át?
-
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #13931 üzenetére
Igen, annyi lenne hogy egyenlőre ne szeretnék venni,de mennyi lehet az esély hogy így meglehessen oldani?
Már régebben szenvedtem vele de nem ment..2 percenként megszakad a net. -
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #13929 üzenetére
Nem,hanem egy vezetékes és egy vezeték nélküli egyenlőre meg szeretném nézni hogy lehetséges-e,mert utána lenne hogy még egy router és az a jelismétlő..meg egy másik helyre akkor át tenném és a szobámba a három gépre meg csak egy utp-t kéne legalább áthúzni nem 3-at.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #13925 üzenetére
Ez elvileg N-Router, de akkor a lényeg, hogy ez így van jól, nem kell állítgatnom semmit. Köszi a segítséget!
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13909 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #13911 üzenetére
Lehet igazad van,megpróbálom ujra krimpelni,bár az csak hétfőn működik.Köszi.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13902 üzenetére
Ilyen laptop van.[link] Be lett állítva az általad javasolt értékre de nem változott a helyzet. Ugyanúgy 54mbps-os a kapcsolat.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #13896 üzenetére
Szia.Ujra megpróbáltam:modem 1 méter utp router 20 méter utp gép net jó. Modem 20 méter utp router 1 méter utp gép nincs net,de már a routeren sincs.mindent töbször áramtalanítottam.Nem értem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13907 üzenetére
Akkor mi értelme ennek?
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #13896 üzenetére
Köszi,de áramtalanitottam.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13881 üzenetére
Figyu, nem tudod gargoyleban a channel width 842nd esetén 20mhz vagy 40mhz 2nd chanel above vagy 40mhz 2nd channel below?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13900 üzenetére
Ekkor épp 1 méterre volt a gép. De majd még a beállítást meg kell nézni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13898 üzenetére
Elvileg így lehet de majd megkérem, hogy nézzenek rá erre a részre és akkor megtudom amire kíváncsi vagy.
Lehet amúgy, hogy ez a fajta van.[link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13893 üzenetére
54mbps-ot ír ki. Routernél mit kellene állítani, hogy nagyobb sebességen tolja?
A 200k-s laptopot csak azért írtam, hogy nem lehet az a szűk keresztmetszet szerintem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13890 üzenetére
Azt nem tudom. Egy 200k-s Samsung laptopról próbáltuk.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13889 üzenetére
Erről nem hallottam túl jókat? Könnyen brick lesz. Vagy tévedek?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13883 üzenetére
Feltettem. Hogy tudom elérni? Nem jön be semmi 192.. -n. Pedig azt írta completed and succesfully updated.
Fogaskerék villog. Ennyi -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13883 üzenetére
mire érdemes formázni, amit gyári is lát?
Gargoyle látja ext4-et?
Ez is openwrt alapú amúgy? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13881 üzenetére
De lehet.
Hogy lehet megcsinálni hogy gyári újra lássa a pendrive-ot?
Gargoyle-ról is csak simán tallózással vissza tudok térni? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13879 üzenetére
Sziasztok!
Visszaraktam vargalex helyett a gyári fw-t, mert az ha percekbe is telik de legalább újracsatlakozik a pppoe-hez.
Viszont amit anno vargalex alatt formáztam pendriveot ex4-re a gyári nem látja. azt mondja nincs benne a routerben. Mi a gond? mi a megoldás? Köszi -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13877 üzenetére
wr842ndv1_en_3_12_20_up(120217).bin
Ebben nincs, viszont a frissebben 1301 haviban már benne van. Azt erre már később gondolom rá lehet, ha frissiteni akarnám nem? Lényeg hogy ezzel kezdjem nem? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #13875 üzenetére
Tegyem fel a legrégebbit?
Vargalexre simán csak tallózzam? -
gerilali
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13872 üzenetére
Köszönöm! ez gyors volt.
Valóban a chrome nem látta sőt csatlakozni sem tudott hozzá, ie viszont normálisan kiadta a felületet.
Még egyszer köszönöm!
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13848 üzenetére
Egyelőre 11 óra után is stabil a router. Amiket csináltam: QoS, automata feltöltési sebesség ellenőrzés kikapcsolva, kézzel 512 kB beírva, UPnP kikapcsolva, csatorna egy nem forgalmasra váltva, Mixed b/g/n mód csak g/n-re téve. Hát meglátjuk meddig birja... Estére megnézem a log-ot napközben miket produkált.
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13848 üzenetére
Lehet a 3 antenna miatt..
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13845 üzenetére
A gyári táp már nincs meg, de gondolom pont megfelelőt vettem annak idején, amikor elromlott. Tehát az a bizonyos 5V, 3A-es, amilyet linkeltél nekem tegnap (#13804)-ben.
Mellesleg kb. azóta van a gond, hogy a szomszéd, aki tőlünk kapja a netet vett egy almás tabletet és folyton a neten lóg. Lehet evvel van összefüggésben...
Az is igaz, hogy rengeteg a wifi a házban. Tele van egyetemistákkal és rengeteg csatorna foglalt. Lehet, hogy csak csatornát kéne váltanom... persze nem mindegy melyikre cserélem a mostani 2-est. Na majd megsasolom a szabadabb csatornákat az androidos Wifi Analyzer progival, az megmutatja melyik csatorna mennyire zsúfolt.(#13846) McSzaby
Nem a tép cseréje óta. Ez a táp már megvan 1-2 éve, és egy pár héttel ezelőttig jó volt minden. -
McSzaby
őstag
válasz
Intruder2k5 #13843 üzenetére
Szerintem is, azért is írtam, hogy ilyenért vették vissza a routerem, de azért egy próbát megért volna.
Mellesleg a táp cseréje óta csinálja ezt? Mert lehet rossz tápot vettél akkor.
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13842 üzenetére
Elsősorban a tápegységre értettem, nem is a router-re. Mert egy ilyen táp, ahogy te is linkelted nekem tegnap olyan 2e Ft körül van, tehát elég olcsók, ezért nem várok tőlük nagyon sokat..
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13837 üzenetére
De lehet az oka akár az Invitel-es modem is?
De az is lehet talán, hogy nem örül a sok, néha 4-5 wifi-s eszköznek + az 1 db Lan kapcsolat.
De ugye, ha átrakom n-esre a kapcsolatot és valamelyik eszköz mondjuk nem ismeri azt csak a g-t, akkor az gondolom nem fog tudni kapcsolódni. -
Dinter
addikt
válasz
Intruder2k5 #13820 üzenetére
Na, 1492-es MTU-val se lett meg a feltöltés. Hálókártyát ill. drivert kizárhatjuk, mivel modemmel meg van a sebesség. Modem-router kábel tuti jó, mivel a modem-gépet is azzal használtam. A jelenlegi router-gép kábelt nem tudom letesztelni, nincs másik. Egyéb ötlet?
-
Rumszi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13827 üzenetére
Köszi. Így már routerről már van net,de a wifire nem akar csatlakozni még mindig.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13823 üzenetére
Köszi a gyors segítséget innen remélem elboldogulok vele még egy kérdés ennek ha felteszem mindjárt van webes felülete vagy olyan mint a openwrt hogy előbb hálózatba kell feltelepíteni a webes felületet?
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13821 üzenetére
ez amit mondtál WR1043-as routerra fel lehet rakni ezt a fw-ert? Jó úgyis ha tilt 8gb-nál
-
Dinter
addikt
válasz
Intruder2k5 #13817 üzenetére
Hmm.. ez érdekes. Dchard ajánlotta, hogy MTU-t állítsam át 1480-ról 92-re, arról még várok eredményt, most nem férek a géphez.
BTW. Ha nem a router a hibás, akkor mi lehet? Kábel?
-
Dinter
addikt
válasz
Intruder2k5 #13811 üzenetére
Ebben az esetben [link] innen a felsőt kell letöltenem, igaz? A verziót megnéztem.
-
Dinter
addikt
válasz
Intruder2k5 #13811 üzenetére
Kábelen, ezt elfelejtettem írni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Intruder2k5 #13807 üzenetére
Köszönöm!
Ez alapján sikerült:
...miután ez kitöltetlen volt, kitöltöttem, és lám, máris sikerült belépnem az admin felületre, G-re állítva (sokadikegyéb beállítás mellett persze) linkelt képen újra kitörölve az általam beírt adatotkat sikerült a mobilokon is, és a notebookon is netet csiholni.
Nagy poén, amíg újra ki nem töröltem, addig a mobilokon volt net, a notin meg nem...
Mindegy, sikerült, köszönöm mindenki segítségét!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Intruder2k5 #13803 üzenetére
Köszönöm, így jártam el, és gyakorlatilag azt olvashatom, amit a hálózati tulajdonságokon belül is meg tudtam nézni...
Mivel nagyon nem vagyok guru, így ezek nekem csak adatok, így konstatáltam, hogy igen, ezeket már láttam egyszer...
Hogyan tovább?
Jah' a router egyszerűen nem hajlandó fogadni a reset nyomást. 5-30-60 másodpercig is nyomvatartva, kikapcsolva utána, meg áramtalanítva, erre fel újra bekapcsolva a noti minden gond nélkül csatlakozik hozzá, most is erről írom a hozzászólást...
-
spiritex
veterán
válasz
Intruder2k5 #13804 üzenetére
Köszi, ez jó lesz!
Az is jó, hogy nem csak munkaidőben tudják kiszállítani.. az olyan webshop-okat azonnal passzolom. -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13792 üzenetére
Nem tudom.
De most komolyan nem tudok már ezzel foglalkozni , tényleg hálás vagyok hogy segíteni akarsz. Ha esetleg holnap este 7-7:30 körül fönt leszel szívesen venném a segítséget. De én mára már nagyon kivagyok ( egyéb okok).
Köszi. -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13790 üzenetére
Dehogynem működik , hát arról netezek most is . Ha le resetelem akkor nincs net csak a sárga háromszög.
-
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13788 üzenetére
Modem kábel ki húz , áram ki húz , áram vissza , modem kábel nem , semmi , nem tud kapcsolatot létesíteni a 192.... hellyel .
Én feladom .
Köszi hogy próbáltál segíteni. -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13786 üzenetére
192.168.0.1 ez az alap értelmezett.
Próbáltam hogy addig ki húzom a modem kábelt de semmi , akkor semmi nem jön be.
A ciscoba megpróbáltam át állítani de akkor is ő jön be a 192.168.0.1 -re -
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13784 üzenetére
Értem . De ehhez a kezelő felülethez hogy jutok el , ez itt a probléma . Mert ugye a 192.168.0.1 el kéne bemennem de erre meg a Cisco jön be.
-
Boogie33
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13776 üzenetére
Tényleg?
Akkor gondolom azt is elmondod hogy hogyan kell megváltoztatni -
Blue Thunder
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13780 üzenetére
értem...hát akkor nem tudom...felefelé nem annyira lényeg nekem mert sajna kicsi egyébként is
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13778 üzenetére
amikor belementem a routerbe a réginél ....port forwarding és ott lehetett megadni virtual server címeket...a réginél volt a papíron 5 ilyen cím, na most amikor ezeket beírtam maxal töltött torrentről a routeren át, de előtte meg csak sokkal kisebbel
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13747 üzenetére
Több telefonnal is próbáltuk. Van amelyiken eredeti rom van (Samsung Galaxy Advance..stb.) van amelyiken nem (motorola defy).. az eredmény mindegyiknél ugyanaz..
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13735 üzenetére
IP: 192.168.2.1
DHCP-vel oszt IP-t a 192.168.2.100 - 192.168.2.199 tartományban.
Telefonon fixre 192.168.2.101 et állítok. (192.168.2.100 egy laptop)
Így van internet a telón, de a képek nem jelennek meg.
Általad javasolt DNS beállítással net sincs..
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13727 üzenetére
A helyzet változatlan
-
Lacikaaaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13724 üzenetére
Custom DNS-el egyáltalán nincs internet a telefonon.
-
Viktoár
addikt
válasz
Intruder2k5 #13721 üzenetére
Köszi,majd megnézem.
-
Viktoár
addikt
válasz
Intruder2k5 #13719 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget,már rájöttem a hibára. Egy restartot követően másik ip-t osztott a router így nem stimmelt a beállított porthoz.
Azt hol lehet állítani hogy ne ossza automatikusan hanem fix legyen az ip-m? Kb 3-4 gép kapcsolódik rá,gondolom ez nem probléma.
-
emlekmas
tag
válasz
Intruder2k5 #13486 üzenetére
(Szerk: tudom, hogy nem ez a milyen routert rovat, de az előzményeim meg itt vannak.
Vagy mégis inkább írjam inkább át oda???)
Szerk2: átírtam oda)
-
szucs.miki
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13673 üzenetére
Kipróbáltam, amit mondtál. Azt hiszem a helyzet egyre rosszabb, a számítógép látja a routert, sőt internet kapcsolatot vél felfedezni, ugyanakkor ha megpróbálok betölteni egy oldalt kapásból ledob a router. A routert és a gépet kábellel kötöttem össze.
-
szucs.miki
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13671 üzenetére
T-home-os ADSL, 15 Mbit/s letöltés, 1,5 Mbit/s feltöltés; TP-Link TL-WR743ND router, Thomson thg540 modem.
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13649 üzenetére
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13649 üzenetére
Most megint rá próbáltam, bekapcsolva a tűzfalat nem jó, kikapcsolva meg jó... Mi lehet a gond? A régi routerral mindíg jó volt bekapcsolt tűzfallal.
-
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13647 üzenetére
Win saját tűzfala műxik.
Lehet meghülyültem, de kikapcsolva a win tűzfalát, működik aktívban, és visszakapcsolva is megy az aktív mód... Semmit nem állítottam benne... Most akkor mitől lett jó? -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13609 üzenetére
Igen. Bár nem vágom milyen lista ez, mert mutatja a már rég nem rá csatlakozó cuccokat is?
-
Tonyk
veterán
válasz
Intruder2k5 #13621 üzenetére
Köszi!
Ill. még annyit kérdeznék, hogy látom, hogy két verzió is támogatott K26, K26RT-N és hogy perferáljam inkább a K26-ot. Ez igaz így?
-
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13638 üzenetére
Ok. természetesen semmi gond!
Esetleg még annyit elárulhatnál, hogy ennek az IP címe megváltoztatható-e mert ha igen és az eredeti tulajdonosa (szolgáltató) megváltoztatta akkor mi van? Ez esetben van-e megoldás megtudni a címét?
Esetleg egy reset visszaállíthatja az IP címét a gyárira? -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13636 üzenetére
Egy irányba az bőven elég lenne mert a laptopot néha használnám a háztól különálló melléképületben lévő műhelyemben is de ott most a Linksys routerrel nagyon gyenge a jel ezért nagyon akadozik a net. Eredetileg is azért vetem meg a bolhapiacon mert azt hittem, hogy ez csak egy antenna amit a routerre kötve megnövelhetem vele a hatótávolságát de amikor itthon szétszereltem akkor jöttem rá, hogy ez nem egy sima antenna.
Erre a feladatra hogyan lehet használni? Ez is komplikált beállításokat igényel, vagy én is aki nem ért hozzá megtudnék birkózni vele? Esetleg ebben tudnál (szájbarágósan, hogy én is értsem) segíteni? -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13633 üzenetére
Az internetezéshez, (szolgáltatóhoz való csatlakozáson) kívül valami másra használható?
Esetleg a mostani Wifi hálózatom hatókörének növelésére alkalmas ez a kütyü? -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13631 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy esetleg ebben a kütyüben benne vannak a belépéshez szükséges adatok.
Persze részemről ez csak feltételezés mert én nem értek hozzá. -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13629 üzenetére
Hát igen, ezt már én is kérdeztem egyszer csak nem kaptam rá választ :-(
A kérdéseim így szóltak:Egyébként akkor mi ez a herkentyű és ha életre lehetne kelteni akkor mire lehetne használni?
Ha működne és még megvan a városban a szolgáltató aki ezt a mikrohullámú internetet szolgáltatja akkor ezzel lehetne internetezni?
Esetleg másvalamire használható lenne? Mert ha nem akkor nincs értelme erőlködni vele :-( -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13625 üzenetére
Állítanám én de az az igazság, hogy ez nekem kínaiul van
Én nem vagyok olyan profi mint ti ezért nekem szájbarágósan kellene leírni (persze csak ha van rá időd és van hozzá türelmed), hogy hol és mit is kellene beállítanom! Win7 rendszerem van és egy laptopról próbálgatom ami közben Wifi-vel a neten van. -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13615 üzenetére
Rá volt dugva :-)
Ráadásul mindkét kábellel próbáltam (egyenes,fordított) és mind a kétszer ezt adta.... -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13611 üzenetére
-
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13611 üzenetére
Meg van a "futtatás" :-)
Viszont ezt írja: A Windows nem találja az "ipconfig/all" fájlt!
Lehet, hogy Win7 alatt nem vagy nem így működik?
Egyébként akkor mi ez a herkentyű és ha életre lehetne kelteni akkor mire lehetne használni?
Ha működne és még megvan a városban a szolgáltató aki ezt a mikrohullámú internetet szolgáltatja akkor ezzel lehetne internetezni?
Esetleg másvalamire használható lenne? Mert ha nem akkor nincs értelme erőlködni vele :-( -
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13606 üzenetére
Win7 op. rendszernél nem találom a "futtatás"-t :-(
A címre pedig azt írja, "a kapcsolat alaphelyzetbe állt"
Egyenes vagy fordított kábellel kellene, hogy működjön?
Úgy emlékszem anno a barátom fordított kábellel próbálta. -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13605 üzenetére
Valami nem jó?
Error: I could not see your service on 89.133.225.139 on port (1412)
Reason: Connection timed out -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13601 üzenetére
-
ludaslajos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #13594 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy az este eltűntem de pici gyerek van a háznál és vele akadt egy kis teendőm :-)
Hogy van-e IP cím azt sajnos nem tudom mert fogalmam nincs hol kell megnézni :-(
Egyébként dughatom a router LAN portra is vagy közvetlenül a gépre kell dugnom? -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13598 üzenetére
A router Status/Overview/Wan/IP Adress-nél nézem, akkor igen (89.133.225.139). Tomato firmware-ről van szó...
Router visszacsere után műxik aktívba a dolog. -
Williams
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13558 üzenetére
Szia!
Még mindíg nem sikerült beállítani az aktív módot... Van esetleg rá valami ötleted még, vagy reménytelen? Megpróbáltam Tomato-s firmware-el is, de úgysem megy....
Lehet jobban járok, ha kidobom az ablakon ezt az új fos routert és visszarakom a retro gőzgép 7004vbr-t? Azzal gond nélkül sikerült beállítani... Viszont a wi-fi meg kellene, azért szereztem be ezt a csoda routert. -
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13580 üzenetére
-
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13580 üzenetére
az egészben ott a gond
hogy a tv csak egy kb 10000ft os LG wifi stick-el tudna netet csinálni
wifi részen
így gondoltam a vezetékes megoldásra -
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13578 üzenetére
az úgy meg kb 30m kábel lenne
-
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13576 üzenetére
így sem működik
-
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13574 üzenetére
-
Hege1234
addikt
válasz
Intruder2k5 #13572 üzenetére
itt a mac címet nemtudom megváltoztatni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest