- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #19005 üzenetére
bocsi mester!
-
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18992 üzenetére
Próbáltam, nem jött össze.
-
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18985 üzenetére
Hello,
Többször is megvolt az NVRAM törlés, de továbbra is csak a wifis eszközöket látja. Onnan csinálom a konfigurálást. Internetre nem csatlakozik. Nem értem miért nem oszt ip-t a vezetékes eszközöknek. Hogyan lehet, ha lehet visszaállítani a gyári fw-t ha csak a wifiket látja. Van esetleg Pesten valaki (guru) aki megtudja oldani a problémát. Ha nincs viszem gariztatni.
Köszi a segítséget!
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18988 üzenetére
Egyenlőre nem lesz net változtatás, de ha ez beadja a kulcsot akkor nem fogok szenvedni vele, szerzek egy újat is. De azért remélem, hogy bírja még egy darabig
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18983 üzenetére
nah megpróbáltam.
először is a vezérlőpultban a hálózati kapcsolatoknál a TCP/IP protokolnál az ipcímet és az alhálózati maszkot kézzel állítottam be IP: 192.168.1.10 alhálózati maszk: 255.255.255.0
Az upgrade firmware nevű programmal egyik fájl-t se csinálta, a végén mindig ezt az üzenetet kaptam:
" Unable to get responses from the server"
A firmware restoration-nal az oleg-es fájlt sikerült (a másikat nem akarta :/ )
most ha beírom a 192.168.1.1et akkor bejön az asus router kezelője, viszont mert gondolom ez a legújabb firmware rá így a quick setupnál több közül lehet választani mint eddig.
Viszont ha segítesz pontosan beállítani akkor gondolom most már csak sikerülni fog. -
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18979 üzenetére
Fél siker. Beléptem telefonról a routerbe. Beállítottam, de az asztali pc-k nem kapnak ip-t. Internetre sem csatlakozik. Kell még vmi beállítás a boldogsághoz?
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18981 üzenetére
oké, megpróbálom ezt a tomatot és írok h mit sikerült, köszi am már így is többet segítettél mint más
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18978 üzenetére
Jelenleg lehet, hogy mindent elb@sztam mert frissítettem az új oleg-re a firmware-t és most semmit nem hoz be ha a router be van kötve,még a 192.168.1.1-et se :/De ha csak a gépbe dugom router nélkül a netkábeltúgy sincs net,nem tudom mit baszhattam el :/ Ideges is vagyok magamra.
Most egy netbookra kötöttem a netet router nélkül úgy megy a net routerrel nem még a 192.168.1.1 se :/Végleg elvesztem
-
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18951 üzenetére
Hello,
Nem volt sikeres a wifis művelet se. Rá tudok kapcsolódni a tablettel és a mobillal is, de nem engedi a 192.168.0.1 ip-t. Minden led világít a routeren aminek kell. Mintha törölték volna az ip-jét. Egyéb ötlet esetleg, vagy vigyem vissza a boltba?
Üdv
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18973 üzenetére
Oké, azért ideírom hátha valaki tud segíteni.
pingresolver1.opendns.com
ezt beütöttem a parancssorba megjelent egy pillanatra az üres fekete parancssor de el is tűnt :/
ez nem tudom, hogy mit jelent.ping 208.67.222.222
erre pedig ezt írja: A célállomás nem érhető el.Mi lehet a baj?
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18971 üzenetére
Holnap reggel folytatom
Asszony panaszkodik h sokat ülök a gép előtt
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18966 üzenetére
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18967 üzenetére
azaz!
távupdate?
Az még nem megy. xD -
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18956 üzenetére
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18936 üzenetére
Nyitott. Success. Mit javasolsz helyette?
-
modern
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18953 üzenetére
Megpróbáltam, vadul villogott a wan led a roueteren de azt írta a böngésző hogy nem sikerült csatlakozni az internethez.
Nem tudom hogy lehet-e köze hozzá de ennek így kell lennie?:
ip adress: 192.168.1.1
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1 -
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18949 üzenetére
A mobil és a tablet látja a wifi-t, a 2,4 és 5-t is már tomato néven.
-
bagyesz70
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18947 üzenetére
Igen.
-
Tylerx
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18905 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
liusz
újonc
válasz
Intruder2k5 #18933 üzenetére
Ez most megtörtént, de mégsem hajlandó csatlakozni
Én mára feladom, de azért köszönöm a segítséget! -
liusz
újonc
válasz
Intruder2k5 #18931 üzenetére
PPPoE, azt be is jelöltem. Utána viszont azt írja ki, hogy valamiért nem érzékeli, hogy csatlakoztatva lenne az Ethernethez.
-
liusz
újonc
válasz
Intruder2k5 #18929 üzenetére
Bocs, én voltam a hülye, rossz volt a jelszó. A jóval már be tudtam lépni, viszont a beállításoknál azt jelezte, hogy nincs kapcsolat, és nem tudom, mit kell változtatni ahhoz, hogy legyen.
-
liusz
újonc
válasz
Intruder2k5 #18926 üzenetére
Szia,
köszi, megtörtént, de most az van, hogy elfelejtette az eddigi beállítást, viszont előjött a netes asus oldal, ahol kért felhasználónevet/jelszót, azt beírtam, viszont utána vagy 20 percen keresztül csak proceedingelt, úgyhogy a végén lelőttem. Normális ez, hogy ennyit kell várni vele vajon?
köszi előre is.
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18917 üzenetére
köszönök szépen a jobbnál jobb tanácsokat.
az első megoldást választottam elsőnek, beállítottam a ps3-at is és átengedte a beállításokat, úgyhogy most tesztelem egy játékkal, hogy valóban működik e a DMZ. ha nem akkor próbálkozom a másodikkal majd a harmadikkal. a router menüjében szerencsére megtaláltam ezt a reserved address list-et így ha más nem akkor az működni fog remélem. köszi mégegyszer.
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18915 üzenetére
igen. ahogy írtad. most találtam egy olyat, hogy valaki a ps3 beállításainál a default gateway ip címét adta meg primary dns-nek a secondary-t meg hagyta 0.0.0.0 értéken, a dmz meg ugye az volt amit a router menüjében adott meg. ezt megpróbálom most.
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18913 üzenetére
igen. a routerben beállítom a dmz portját és azt adom meg a ps3 network settings-nél és így azon a porton kommunikál a ps3 meg a router. 192. 168.1.50 ezt adtam meg dmz-ként. a beírt parancssorral ezt kapom: DNS request timed out. timeout was 2 seconds. alaptértelmezett kiszolgáló: Unknown.
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18910 üzenetére
a router menüjét megkerülve nem tudom valahogy kideríteni?
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18910 üzenetére
köszönöm. de sajnos ezen kívül semmilyen dns beállításokat nem találok. pedig szükségem lenne a primary-re meg a secondary-re is a ps3 beállítások miatt.
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18907 üzenetére
vagyis a dhcp beállításoknál találok ilyet, hogy start ip address meg end ip address. ez lenne a primary meg a secondary?
-
szofi87
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18907 üzenetére
azért szükséges, mert a ps3 kéri a dmz beállításoknál a primaryt meg a secondaryt. ismerem ezt az open dns-es dolgot, de az a problémám, hogy semmilyen dns beállításokat nem találok a b593 menüjében.
-
Tylerx
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18860 üzenetére
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18882 üzenetére
Edit fenn.
Megy már.
Maxi köszönöm a segítséget!
Van egy ingyen routerünk. -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18880 üzenetére
Sikerült. Már lan-on csatlakozok. De a wifit nem tudtam bekapcsolni.
Ill. konfig szerint be van, de se a T60, se a Defy+ nem látja. :sEdit:
semmi, bénázok. Már megy. -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18874 üzenetére
Most olyat ír telnetben,hogy nem lehet csatlakozni az állomáshoz a köv. porton 23.
Ez mit jelent?
Reseteljem?
Vagy mi törpént? -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18874 üzenetére
Tehát ha letöltöm, akkor átnvezem valami rövidre, fsh szerverre feltolom, s az előbb említett failsafe módban ráküldöm, és kikapcs, bekapcs után elérhető a gyári ip-n a router, jól tévedek?
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18872 üzenetére
Jaó...
Csak tudnom kellene melyik soc van a v2.4-ben.ugye?
Meg a linken van kb 400 bin.jáj.
Factory, vagy sysupgrade kell nekem? -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18869 üzenetére
Melyik openwrt-t ajánlott felrakni rá?
4.21
4.22
innen
? -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #18869 üzenetére
Webserver-t kell csinálnom? osztazthogy?
Nem csináltam még ilyet, tök láma vagyok hozzá. Tudsz most segíteni? Vagy holnap este?
(részletesen, pontról pontra)
Edit:
Meg is van, ott van a linken. -
Tylerx
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18860 üzenetére
Szia,
Köszönöm, a gyors választ. Tehát eljött az ideje, hogy lecseréljem az öreg Linksyst. Sosem volt vele semmi bajom, kár érte...
Akkor viszont jön a következő kérdés, amit gondolom a másik topicban kell feltennem..
Még egyszer is köszi!
-
Def26
félisten
válasz
Intruder2k5 #18840 üzenetére
OK. köszi. Megvárom mit mond majd hétfőn a szaki és akkor az lesz, hogy cserélem egy általad említett modemre.
-
Def26
félisten
válasz
Intruder2k5 #18838 üzenetére
És ezt lehet kérni T -től vagy nekem kell vennem?
-
Def26
félisten
válasz
Intruder2k5 #18834 üzenetére
Értem.
Felhívtam őket és hétfőn kijön egy ilyen "szuperszervíz". Kiszállási díj 8200ft amiben benne van fél óra munkadíj. Minden további fél óra 3200Ft.
A lényeg, hogy egy ilyet ingyenesen igénybe vehetek, mert benne van a csomagomban. Fél órája lesz a szakinak rendbe tenni, ha nem megy akkor elzavarom.
Köszi azért a segítséget.
"Annex szabványú-e a modem rész...?!"
Fú hát ezt nem tudom.
Most pirelli adg a225g modem van és egy asus dsl-n12u b2 modemre cserélném.
-
bognar110
őstag
válasz
Intruder2k5 #18788 üzenetére
Nekem a wifim úgy van meg oldva hogy van egy internet elosztó modemem és onnan vezetek bele egy kábelt a wifi elosztómba de ha a kékbe dugom be akkor nem ad wifi jelet csak ha a sárgába szerintem itt kellene a kékbe dugni mert az a fő "ág" nem ? Remélem ebből értettél valamit.
-
kopogo
tag
válasz
Intruder2k5 #18783 üzenetére
hello
annyi lenne egy ideig megy a dyndns majd egy idő után nem lehet elérni távolról viszont helyben csatlakozok a routerre akkor ott van internet.A router újra indításával lehet csak távolról csatlakozni
mi lehet a problema??
router:TL-WR740N
net kapcsolat pppoe -
BlackSoft
addikt
válasz
Intruder2k5 #18815 üzenetére
Rendben, köszi neked is, és mindenkinek, majd lesz valahogy....max nem lesz VV nézés
-
BlackSoft
addikt
válasz
Intruder2k5 #18813 üzenetére
Ez most kicsit kínai, de PPPoE-vel kell csatlakoznom, kell felhasználóné és jelszó...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Intruder2k5 #18809 üzenetére
-
arn
félisten
válasz
Intruder2k5 #18750 üzenetére
inkabb visszaviszem, aztan veszek olyat, amilyet a drei is forgalmaz.
-
Serricon
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18756 üzenetére
Ilyenkor nem kellene automatán váltania másikra?
Nekem be van téve mind a 4 amit kidobott a teszt, gondolom ha az első nem jó, akkor továbblép a másodikra, stb.. legalábbis így lenne logikus. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18752 üzenetére
Es van valami jelentosege annak, hogy az ember mit hasznal?
Vagy full mindegy, nem valtozik tole semmi?Regebben mint ha lett volna olyasmi baj, hogy az ismerosom kerdezte tolem, mitol lehet az hogy 1-1 oldalt nem nyit meg a bongeszo. Egyik jo volt, masik nem nyilt meg, harmadikon kepek nem voltak.
Beallitottam a 84.2.-s T-s dns-t, es utana jo lett.
Van ennek valami osszefuggese? (ez kb 3 eve volt) -
arn
félisten
válasz
Intruder2k5 #18744 üzenetére
Router oldalrol minden megfelelonek tunik, pingre nincs valasz, se tabletrol, se routerrol inditva.
Netkapcsolatot routerbol kapcsolgatva, ezt generalja
Jan 1 00:12:24 rc_service: httpd 316:notify_rc restart_wan_if 1
Jan 1 00:12:24 pppd[430]: Connection terminated.
Jan 1 00:12:25 pppd[430]: Child process /bin/comgt -d /dev/ttyUSB3 -s /etc/ppp/3g/Generic_disconn.scr (pid 775) terminated with signal 15
Jan 1 00:12:25 pppd[430]: disconnect script failed
Jan 1 00:12:26 WAN Connection: Fail to connect with some issues.
Jan 1 00:12:26 stop_nat_rules: apply the redirect_rules!
Jan 1 00:12:26 stop_wan(): perform DHCP release
Jan 1 00:12:31 WAN Connection: WAN was exceptionally disconnected.
Jan 1 00:12:53 rc_service: httpd 316:notify_rc restart_wan_if 1
Jan 1 00:12:53 stop_wan(): perform DHCP release
Jan 1 00:12:56 pppd[782]: pppd 2.4.5 started by admin, uid 0
Jan 1 00:12:56 WAN Connection: Fail to connect with some issues.
Jan 1 00:12:59 pppd[782]: Connect: ppp0 <--> /dev/ttyUSB3
Jan 1 00:13:02 pppd[782]: Could not determine remote IP address: defaulting to 10.64.64.64
Jan 1 00:13:02 pppd[782]: local IP address 10.67.38.91
Jan 1 00:13:02 pppd[782]: remote IP address 10.64.64.64
Jan 1 00:13:02 pppd[782]: primary DNS address 213.94.78.16
Jan 1 00:13:02 pppd[782]: secondary DNS address 213.94.78.17
Jan 1 00:13:02 start_nat_rules: apply the nat_rules(/tmp/nat_rules_ppp0__dev_ttyUSB3)!
Jan 1 00:13:03 rc_service: ip-up 815:notify_rc stop_upnp
Jan 1 00:13:03 rc_service: ip-up 815:notify_rc start_upnp
Jan 1 00:13:07 WAN Connection: WAN was restored.Szerzodes nelkul sajna csak ilyen netet adnak. Volt egy mobil routerem, azon mukodott minden, de neha ujraindulgatott, gondoltam kiprobalom ezt helyette, mert ugyis akartam venni egy masik normalis routert.
Nekem az a tippem, hogy a sticken vmi elhasal, majd bedugom vmi wines gepbe, hogy egyaltalan az mit csinal. Azon csak egy allapotjelzo van, ami folyamatosan zolden vilagit. Gondolom ez jo, mert egy budos info nincs, hogy melyik villogas micsoda.
A stick az ilyen... [link] ez volt a boltban, ahol vettem a routert.
-
arn
félisten
válasz
Intruder2k5 #18742 üzenetére
Itt mas nincs perpill
majd otthon felfrissitem, csak ott meg a 3g nem fog mukodni (osztrak kartya).
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18738 üzenetére
En azt hallottam / meg tan olvastam is valahol, hogy azert vesztodik el belole anyag rendesen.
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #18719 üzenetére
Én is arra tippeltem először , de az xxx.pdf mást mutatott.
-
Anie16
újonc
válasz
Intruder2k5 #18721 üzenetére
Köszi Neked is!!!!
-
Anie16
újonc
válasz
Intruder2k5 #18715 üzenetére
Oké, admin felületen benn vagyok. Ott merre keressem?
-
Anie16
újonc
válasz
Intruder2k5 #18711 üzenetére
"Akkor jobban jársz, ha keresel benne"... miben??? Az utorrentben be van kapcsolva, hol kell még?
-
peter0117
tag
válasz
Intruder2k5 #18701 üzenetére
Köszönöm az eddig segítségedet! Sokat segítettél. Megpróbálom ujrarakni a firmwaret.
-
peter0117
tag
válasz
Intruder2k5 #18699 üzenetére
hát portszkennelést nemtudom hogyan kell. Uj firmware.t meg már akartam csak az asus utility device discover nem találja a routert. :/
-
peter0117
tag
válasz
Intruder2k5 #18697 üzenetére
ezt kapot mindkét portra. Network error: Connection refused
-
peter0117
tag
válasz
Intruder2k5 #18695 üzenetére
fix ip.van. cmdbe beirtam ping 192.168.1.1 et. 4 küldött 4 fogadott 0 veszteség. a többit nem értem mit mondtál
elmagyarázod?
-
peter0117
tag
válasz
Intruder2k5 #18692 üzenetére
szia! áram alá helyeztem és nyomkodtam a reset gombot mig bootolt de nem került villogo power állapotba. Egyébként egy kollégiumi routerként müködött ennyit tudok.
-
raven84
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18681 üzenetére
1 másik szolgáltató cache dns szerver ip címét.
-
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #18665 üzenetére
És az alapból futó ftp szervernek mi a a címe?
-
choco01
addikt
válasz
Intruder2k5 #18663 üzenetére
Jó tudni..
Leírásból próbáltam értelmezni.. akkor melyik fülön keressem? -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Intruder2k5 #18660 üzenetére
Hálás köszönet
Router beállítva!
-
foxesh
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #18632 üzenetére
Inkább szürke-zöldnek mondanám, szóval nem a fekete
-
3RROR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18640 üzenetére
3 mp-ig nyomtam a resetet.Holnap megcsinálom 10mp-el mert most már nem mászok fel a padlásra
-
3RROR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18638 üzenetére
Beírom az IP-t felhozza a bejelentkezést.Beírom a saját jelszót meg felhasználónevet meg beírtam a gyárit is.Egyikkel se jó.Mozillával próbáltam.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18635 üzenetére
Nincs vírusírtó a gépen...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18587 üzenetére
Menten be... 2 aktív eszköz közé nem mindig cross kell? OMG... Köszönöm szépen Intruder a helpet!
Működünk!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18584 üzenetére
Eddig ugyanezzel próbáltam és valószínűleg az egyező tartomány miatt adott subnetmask errort. Most megkajálta, de csak wifi és telefon párossal tudtam konfigurálni. Felettébb érdekes a szituáció. A gépen direktben kábelen és wifin sem hajlandó bejönni a konfigurációs felület.. Ellenben kifelé még mindig nem kommunikál és a TP statikájában sem jelent meg a 254-es IP... Szép nap ez a mai
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18582 üzenetére
Valami kezdődik talán. Most pihent nagyjából egy órát újraindítás nélkül úgy, hogy átállítottam 2.xxx-re. Most beengedett a felületre, de még mindig nem hajlandó lekérni magának egy IP-t a TP-től.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18578 üzenetére
Wifiről és kábelről is próbáltam a konfigurálást. Amikor átállítom újraindítja a routert elvileg, ekkor W7 jelzi is automatikusan, hogy eldobja a kapcsolatot, majd visszakapja, de nem kap IP-t és a kezelőfelületet sem érem el. Kábelnél kihúz-bedug, wifinél újracsatlakozás ezek megvoltak. Gyanítom, hogy annyira régi, hogy eldobja itt valamiért a szoftver az agyát.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18576 üzenetére
Itt lesz a kutya elásva akkor. Ugyanis, mikor először átraktam 2.x-re az MSI-t szétesett és csak hardveres reset hozta életbe. Most megcsináltam még egyszer, mert újraindítás után nem tettem meg, de most megint úgy nézem, hogy elhányta az agyát teljesen szegényke. Átírnám a TP-t 2.x-re, de azon meg fix IP-re vannak lőve a gépek, így ez sajnos kicsit nagyobb meló lenne. Valami ötlet esetleg a szétfagyásra?!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18574 üzenetére
Így van.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Intruder2k5 #18510 üzenetére
Köszönöm a segítséget, és a türelmet
.
Holnap belövöm a puttyot, és formázom. Remélem úgy már jó lesz. -
KonzolKartel
őstag
válasz
Intruder2k5 #18508 üzenetére
Felteszek én bármit, csak menjen
. Shibby félét rakjak fel? A hdd-t formáztam most ext3-ra. Win8-at használok amúgy.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #18499 üzenetére
Oké. Azt honnét tudnám, ha sikerült volna?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #18496 üzenetére
Nem igazán értem mit mesél. És azt sem tudom, hogy most para van vagy nincs? A hálózaton van olyan amit védenék amennyire lehet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Intruder2k5 #18491 üzenetére
Azt hittem,h eszközönként 1 MAC cím lehet csak, de hát minden nap tanul valami újat az ember
-
Ragnar95
félisten
válasz
Intruder2k5 #18251 üzenetére
Beállítottam a DHCP-t, de továbbra sem jó
Mondjuk azt sem teljesen értem, hogy a gépem hogy csatlakozhat fel egyszerre 2MAC címmel és így 2 IP-vel a routerreOké, hogy kábelen és wifin is csatlakozik, de akkor sem lehetne szerintem 2 MAC címe.
Address Reservationt állítottam csak be, DNS-t nem, lehet,h az a gond? Illetve a maszkot és átjárót külön be kell állítanom a DHCP-nél is vagy elég, ha a Wifi beállításoknál beírtam őket? -
HellGreg
őstag
válasz
Intruder2k5 #18480 üzenetére
reagál a resetre, újra elkezd világítani a három említett led...
akárhogy dugom akárhova, egyszerűen nem látja a gép, szerintem baj van vele, persze a számlát nem találom, úgyhogy még megpróbálom felhívni a számot, ami a dobozon van, aztán kuka... -
Dani_kp
addikt
válasz
Intruder2k5 #18467 üzenetére
Köszönöm, már működik is
.
Nem tudom, hogy ez a reset dolog miért nem jutott eszembe
.
-
overland
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18458 üzenetére
Cisco EPC3925
mit kellene megtalálni benne?
-
overland
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18456 üzenetére
köszi, telekom-os cisco kábel modem-router
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18444 üzenetére
Minden megy mint kés a vajban
Ja kezdésnek elég ennyi
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18442 üzenetére
Wan leszkadt akkor megijedtem. Most ujra jo minden.
Wifi regio usa? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18440 üzenetére
Emeltem 60-ra a 42-őt de leszakadtam. Nuics net csak router wan-t bontotta
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18438 üzenetére
1080 kapcsolat van most:
CPU Load (1 / 5 / 15 mins) 0.19 / 0.06 / 0.01
Total / Free Memory 28.02 MB / 17.78 MB (63.45%)
Total / Free NVRAM 32.00 KB / 11.84 KB (37.00%) -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18436 üzenetére
Na úgy néz ki monden rendben, köszi mindent. Igazi szaki vagy
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18434 üzenetére
Felezve. ~1800 a kapcsolatok száma a 4096-ból
Van annak bármi hátránya ha minden mac cimet hozzárendelem a saját lanip-jéhez? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18430 üzenetére
Azt inkább nem piszkálnám, csak ha azt mondod muszáj hogy csökkentsem. Csináljam? (ritkán fut ennyi torrent)
A wol-ra igazad volt csak telefonon nem látszott a súgó, működik egy kattra
Köszi a segítséget eddig csupa jó minden.
Egy dolog van még esetleg ha ráérsz: https-re állitottam és ezért mindig tanusitvány hibával tudok csak tovább menni, hogyan lehet ezt áthidalni. Hogy csinálhatok ilyen tanusítvánt hogy jó legyen minden? Főleg crome Safari a böngészőm.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18428 üzenetére
Egyelőre nem veszem észre gondot torrentel, seedel rendesen
ami gondom van hogy
-wol-ban hiába kattintok az ébreszteni kivánt eszközre nem másolja a nevét be a lenti mezőbe igy kézzel kell(gyári tudta)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18425 üzenetére
Ip trafikokat is pipáljam a dhcp kiosztásnál?
Ip kamerának szerinted tcp vagy udp vagy both? Sajnos nem emlékszem és nem is értek ehhez a részhez
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18425 üzenetére
Köszi. És ott ip traficot is pipáljam?
Nem tudod vnc-nek a port forwardingba tcp vagy udp is kell? Nem emlékszem
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18423 üzenetére
Torrent is hamarosan jön csak bekonfigolom előtte.
Dhcp kiosztást keresem. Gépet rendelnék belső ip-hez
Többi már jóVan jelentősége hogy ugyanazon ssid nevet és jelszót adtam és feismerte auto a win?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18421 üzenetére
40-en hz-en van mégis 150
(vagyazért mert most egy 150-es csatlakozik csak?)
Bocs, elnéztem 6-oson talált vmi tplinket. Tegyem alá vagy fölé? Melyik ajánlott?
Kintről nem jön be dns-re és portra hivatkozva a router vmiért. Szerk: cache ürités megoldotta
ssh daemon kell?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18419 üzenetére
És hogy érem el távolról csak a dns cim és egyből router jön majd be? (port meg van amint remote on, kéri)
Miért irja hogy 150mbps alapból? 300 kéne nem?
egyre magasabb egyre erősebb. 11-es a legerősebb. Insider szerint nincs semmi a közelben. Mi legyen? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18417 üzenetére
Sikerült, ezt már gépről írom.
Kérdéseim:
-chanel? 6-ost dobja de scanre nem csinált semmi extrát csak lefutott
-tomatoanon? miért kell konfigolni? mi az?
-local adress? http vagy https?
-remote access: disabled? (allow wireless acces be van pipálva és én is el akarom érni távolról) Kell? Portot nem kell megadni vhol hozzá?
-telnet?
-cifs client? ismerős mi ez? neten stremelni szoktam helyi hálón
-van jelentőságe hogy uaz a ssid meg a jelszó amit megadok és igy minden egyből auto felismeri? Vagy újra ismertessem fel az eszközöket? Van jelentősége?
-hol is látom melyik eszköz mennyit bir?bocs ha sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest