- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
westlake #5512 üzenetére
#tenemérted. Hidd el. Tényleg nem érted. Én nem a chartokért csináltam. "Mint sokan". Hanem (talán) azért, mert kifejezetten közelről érint. Ha Ez rosszul néz ki - amit írtam - az annak régen rossz, aki nem érti.
Ez főleg annak fényében rossz, hogy pont te írtad azt, hogy érted...pedig nem..
. (RBHB adminként is fájt Jack..)..szal tényleg nem értelek..pedig (valamennyire) régebben benne vagy a "körben"..(BD/RBHB.etc.)
-
Csiga69
tag
válasz
westlake #5505 üzenetére
Még szerencse, hogy annak igen kicsi az esélye, hogy az összes projekt egyszerre álljon le. Szóval van miből választani. Én mostanában az Einstein@home-ot állítottam be tartalék projektnek. Ezt egyébként úgy lehet megtenni, hogy a projekt erőforrás-használatát 0-ra állítjuk. Ekkor csak abban az esetben tölt le ebből a projektből feladatot, ha a többiből (amiknek 0-nál nagyobb az erőforrás használati száma) nem tud. (tehát a munka előre betárolási beállítások nem jutnak érvényre). Ehhez érdemes frissíteni a BOINC managert, most jelent meg a 7.6.9
-
Csiga69
tag
válasz
westlake #5471 üzenetére
Azt olvasom a weblapjukon, hogy:
Jul 30, 2014
We are aware of significant network slow-down between the subnet upon which our servers sit and the Internet beyond the UW campus. We are working with the UW's Network Operations team to pinpoint the cause. We apologize for the frustration caused. -KELAzaz:
"Észrevettük a jelentős hálózati lassulást a szerverünk alhálózata és az (UW - University of Washington) egyetemünk területén túli Internet között. Az UW hálózati rendszergazda csoportjával azon dolgozunk, hogy megtaláljuk ennek okát. Elnézést kérünk ezért a kellemetlenségért." -
Geller72
veterán
válasz
westlake #5454 üzenetére
19:42-kor is és 47-kor is kaptam 10-10 új melót..
. Ennek ellenére szerintem sincs minden rendben. A message boardsokon semmi hír, de valami nem ok. A database szeró jó, itt valami más gáz van..
Nulla a jobs és a pirossal karikázott kapacitás is eléggé tré. Meg kell nézni pár óra múlva, ha a kapacitás csökken, akkor nincsenek új melók. Annyi legalábbis, amennyire igény van.. -
Pyton
aktív tag
válasz
westlake #1038 üzenetére
Márpdeig így volt. Egyérteműen valamiféle hiba okozhatta a tévedést, ha visszaolvasol, megtalálod. Kereken, századra pontosan 80-80 pontokat kapott. Ezért is állítottam le azon a gépen a számolást.
Tehát előző hozzászólásom megtörtént eseményeken alapuló poénkodás akart lenni -
Pyton
aktív tag
válasz
westlake #1000 üzenetére
512 ram szerintem elég kell egyen egy lecsupaszított, felesleges szolgáltatásoktól megszabadított, frissen felállt xp-nek. Lapozófájl maximálisa megengedett mérete több mint 2 giga, szerintem ennyi elég. Pláne, hogy ezen a gépen eddig sose volt kevés memóriával kapcsolatos problémám a boinccal.
Filehiba fennállhat, de akkor az újratelepítés miért nem segített? Purgáljam ki még a registryből is a maradékokat? -
Bubee82
őstag
-
cigam
titán
válasz
westlake #603 üzenetére
Más szavakkal talán érthetőbb...
Arra gondoltam, hogy tényleg tuningolod (húzod) a gépeket, vagy csak itt a fórumonviccelődsz vele.
Ha tényleg tuningolva van, probáld meg 1-2 napra alapjáraton üzemeltetni, mindenféle tuning nélül. Értem Én hogy atomstabil(nak tűnik) de nekem több hetes uptime, és probléma nélkül fut némelyik gépemen. Lehet ez kihoz vmi hibát, amit a tuningolt gép nem bír.
-
Szőrös
veterán
válasz
westlake #603 üzenetére
nem lehet hogy csak az 5.8.0/1-es kliensel van vmi gond. a stabil 5.4.0-al is ilyeneket csinál ? nekem még nem volt ilyesmi problémám pedig használom gprs-es géppel meg proxy mödül is . igaz nincs húzva egyik gép sem. igaz én is az 5.8.0ást használom mindenhol. fura na.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
válasz
westlake #574 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy nem 2400mhz-en ment az a proci
, sztem igencsak a 4gigát kóstolgatja
, van, hogy több mint 100pontot kapott egy csomagért!!!, ááállat.
De, hát nem véletlen, lebegőpontos számításban és integer számításban is egész egyszerűen aláz:
Measured floating point speed: 3384.14 million ops/sec (P4 630-asom: 1279.39 million ops/sec)
Measured integer speed 7044.5 million ops/sec (P4 630-asom: 1546.87 million ops/sec) -
Thrawn
félisten
válasz
westlake #556 üzenetére
Message from server: (reached daily quota of 10 results)
Ezek szerint max 10 eredményt lehet beküldeni egy nap egy gépről?
Csak erre tudok tippelni, ilyet máshol én sem láttam.
WCG-nél ezt találtam a fórumban:
reached daily quota of x results
This is a local setting on the WCG server. After the holidays are over in January, we had better ask knreed what policies are currently in effect. I suspect that different computers have been registered under different maximum quotas. It is only recently that people have started talking about a hard limit of 10 work units in the forum.
Szerintem nem nálad van a hiba.
Mod: ezt most találtam:
The daily limit shrinks with each Invalid result and grows with each Valid result (up to a limit). Check your Results Status page for that computer. If it shows a problem with that computer, then take it offline and start running diagnostics.
[Szerkesztve] -
-
Brae
őstag
válasz
westlake #537 üzenetére
Valószínűleg azért, de ha halálra van húzva a proci, akkor lehet h az hibázik.
Average-ba meg szerintem azért torpant meg a fejlődés, mert az újonnan behozott gépek average-ja még nagyon alacsony, de ha tartósan nyomatod azokkal is akkor, akkor az összes gép average-ja is tovább emelkedik.
[Szerkesztve] -
cigam
titán
válasz
westlake #536 üzenetére
Nemtudom, de engem nem húz le a 434-es Celeron. Szerintem ha több géppel nyomod, akkor az összes recentet úgy kapod meg, hogy a gépenkénti recent-et összeadod.
És ha így van, akkor a gyengusz gép is csak növeli a teljesítményed, akár átlagot, akár a kiszámolt csomagaok számosságát nézzük.
[Szerkesztve] -
cigam
titán
válasz
westlake #519 üzenetére
erre 2 megoldás van.
a. a BOINC kliensen be lehet állítani, hogy a hálózat iforgalom
- felfüggesztve
- a beállítások alapján
- mindíg engedélyezett
Alapból a beállítások szerint műxik, és egész sokminden módosítható:
Connect to network about every
(determines size of work cache; maximum 10 days) 0.1 days
Milyen gyakran kapcsolódjon (mennyi csomagot töltsön le magának)
Confirm before connecting to Internet?
(matters only if you have a modem, ISDN or VPN connection)
Rákérdezzen, a kapcsolat felépítésére.
Disconnect when done?
(matters only if you have a modem, ISDN or VPN connection)Amikor végzett, bontsa-e a kapcsolatot.
Maximum download rate: no limit
Maximum upload rate: no limit
Sávszélességkorlátozás.
Use network only between the hours of
Enforced by versions 4.46 and greater (no restriction)
A hálózati kapcsolat csak a megadott időszakban elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged